Crepe

Smukke valmuer, pæne liljer og klassiske tulipaner. Blomster af crepe papir er en af de hotteste trends indenfor kreative hobbyer – og hvis vil, kan du nemt lære håndværket selv. Vi har samlet en masse kreative idéer, som du kan bruge som inspiration til DIY crepeblomster. Find fx de fineste evighedsblomster og evighedsbuketter af crepe papir – og fyld dit hjem med blomster i forskellige former og farver.

Crepe
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Få inspiration til din evighedsbuket

Blomster af crepe papir er tidens hotteste trend indenfor boligindretning – de fylder godt i vaserne og inviterer farverne ind på ny. Har du Instagram og Pinterest, har du sikkert set, hvordan de flotte evighedsblomster spirer frem i nye former og farver – lige fra smukke pæoner og valmuer til klassiske påskeliljer, tulipaner og julestjerner. Der er masser af inspiration at hente, hvis du vil lave din egen evighedsbuket af crepepapir, og du kan finde den bedste inspiration lige her i vores idéunivers. Universet er fyldt med kreative idéer til evighedsblomster og evighedsbuketter – og selvom blomsterne er lavet af crepe papir, kommer de virkelig tæt på den ægte varer fra blomsterbedet. Farverne er lige så flotte som på de friske, og holdbarheden er lige så god som ved de tørrede – men det er selvfølgelig også sjovere at kreere sine egne, unikke blomster.

Faktisk er blomster af crepe papir forbundet med en lang række fordele – læs mere om dette i afsnittet herunder, og find samtidig masser af inspiration til din kommende hobby.

 

Lad evighedsblomster blive din nye hobby 

Når du laver blomster af crepe papir, kan du samle dem i en smuk evighedsbuket, som aldrig visner. Buketten holder sig frisk år efter år – for crepe papir skal hverken vandes eller plejes. Det er den perfekte løsning til dig, der mangler grønne fingre. Du kan bare nyde synet af de farvestrålende buketter, og derfor er blomster af crepepapir en super holdbar løsning.

Papirblomsterne høster dog flest point på kreativitetskontoen. Crepeblomster er nemlig en hobby, hvor der er plads til uanede mængder af kreativitet. Du kan mixe og matche blomsterne efter farver og typer – fx klokkeblomster med liljer eller tulipaner med valmuer. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Så leder du efter en ny, spændende hobby, kan du prøve vores kreative idéer med crepeblomster. Her finder du masser af inspiration til din egen evighedsbuket – og læser du videre herunder, kan du blive klogere på den populære trend – og hvorfor blomsterkunsten stadig hitter.

 

Fra crepe papir til blomsterkunst

Crepe papir fører til helt nye veje indenfor blomsterkunst. Her kan du lege med farverne, finpudse formerne og lave nye, kreative buketter af crepe papir. Hvis du vil, kan du finde inspiration i naturens egne farver – og vælge crepe papir i løvgrønt, hvidt eller gult. Er du mere vild med pastelfarver, kan du skabe en hel evighedsbuket i fine pasteller. Find fx inspiration i vores flotte evighedsbuket lige her.

Har du lyst til at eksperimentere lidt, kan du også bevæge dig ud i mere vovede farvespil. Kombiner fx de rolige douch farver med de stærkere pangfarver – og tilføj evt. lidt glimmerdrys. Du kan hente din inspiration blandt vores kreative idéer til crepeblomster – og lege med blomsternes udtryk løbende.

Vælger du en hel cepebuket – fremfor en enkel, hjemmelavet blomst – kan du altid tilføje mere fylde. Lav fx nogle grønne grene med blade – og brug dem til at skabe grønt liv i buketten. Du bestemmer selv, hvilke størrelser bladene skal være, men du også bruge vores skabelon som inspiration. Lav fx vores grønne grene med små blade – vejledningen finder du lige her. Og prøv også vores gren med blade i crepe papir, hvor bladene er lidt større. 

 

Fordyb dig i crepe papir  

Når du laver blomster til din evighedsbuket, er det sjovt at arbejde med selve papiret. Crepe papir er kendt for dets fleksibilitet – så hvis du strækker og former det, får du de mest naturtro blomster. Du får masser af øvelse gennem blomsternes blade – for dem skal du trække på midten, så de buer. Det er ny teknik, du skal mestre, men du lærer det hurtigt. Vil du lære mere om teknikkerne til blomster i crepepapir, har vi samlet dem alle lige her.

 

Lav en evighedsbuket til mors dag

Er vaserne allerede fyldt derhjemme, kan du forkæle dine nærmeste med en evighedsbuket. Blomster af crepe papir er fx en perfekt idé til mors dag. Du kan lave den fineste rose i rødt crepe papir – eller samle flere blomster til en yndig evighedsbuket. Uanset, hvad du vælger, vil det gøre mors dag ekstra særlig.

Men blomsterne passer ikke kun til mors dag – du kan lave dem til alle de festlige begivenheder som barnedåb, konfirmationer og bryllupper. Og måske kan de også blive et hit til studenterfesten. Her kan du lave den klassiske rose i crepe papir – og afhængig af uddannelsen kan du selv vælge rosens farve. Find inspiration i vores rose af crepe papir lige her.

 

Bliv guidet med video og vejledning

Det behøver ikke være svært at komme i gang med en ny hobby – tværtimod. Med vores DIY Kits har vi gjort det nemt at lave blomster i crepe papir. Vores DIY Kits kommer nemlig i forskellige størrelser og til flere niveauer. Du starter måske som nybegynder – men efterhånden som din finmotorik er trænet, rykker du hurtigt op til vores DIY Kit for øvede.

Hvis du har mestret vores Start DIY Kit – og er klar til nye udfordringer – kan du altid supplere med vores smarte Mini DIY Kits. Her finder mange af de blomster, som du kender fra haven og naturen. Se fx vores påskelilje, julestjerne og mistelten til højtiderne – eller prøv vores tidløse valmuer og pæoner af crepe papir.

Hvert DIY Kit til crepe blomster indeholder alle de materialer, du skal bruge – lige fra crepe papir til støvdragere. Samtidig får du den helt rigtige vejledning, hvor vi guider dig gennem video – nemmere bliver det ikke.

Prøv også vores store Maxi DIY Kit. I kittet får du skabeloner til hele ni forskellige crepeblomster og blade. Samtidig får du en vandforstøver og en akvareltusch til at farve blade og støvdragere med.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.