Vævning og fletning

Vil du gerne væve eller flette? Så find kreative idéer og inspiration til vævning og fletning her. Vi har både opskrifter til vævning for begyndere og øvede. Her finder du guides til at væve og flette kurve, tasker, stjerner og julepynt. Du kan også lære at flette med læderpapir og prøve dig af med kurveflet i flere materialer.

Vævede og flettede kurve er populære som aldrig før, så hvis du ikke allerede er kommet med på kurveflet-bølgen, så er det nu du skal med ombord.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Prøv kurveflet og løbbinding

Vi har fletteidéer til flere forskellige slags kurve. Prøv for eksempel vores kurv af løbbinding med raffia papirgarn. Kurven flettes i tre forskellige nuancer; sand, grå og hvid, hvilket giver et naturligt udtryk og får tankerne hen på Afrika og sommer og sol. Kurven kan bruges til opbevaring af for eksempel stearinlys, servietter, garn, uld osv.

Kurven har et fint mønster, som tydeliggøres i de forskellige nuancer. Klik ind på idéen og find vores trin-for-trin guide til, hvordan du fletter kurven fra start til slut.

Du kan også vælge at flette en kurv i læderpapir, som kan bruges til opbevaring af mindre ejendele, såsom smykker. Den flettede læderkurv er et godt sted at starte, hvis du gerne vil øve din fletteteknik, da den er firkantet og derfor forholdsvis nem at have med at gøre.

Flettede brødkurve har også længe været populære, og de er super nemme at lave selv. Find vores idé Kurv af løbbinding med fast bund, som giver dig opskriften på en flot og holdbar flettet brødkurv i naturfarver og sort.

Vævning for begyndere og øvede

Er du interessereret i vævemønstre, så kan vi anbefale dig at prøve at lave en drømmefanger. Her kan du virkelig udfolde dit væve talent, når du væver mønsteret i midten.

Du kan også forsøge dig med en uro af blomsterpinde med vævning og kvaste. Den vævede uro er et pæn pynteting til hjemmet, sommerhuset eller børneværelset. I vores væveopskrift på en uro, bruger vi blød merino uld, som væves rundt om to blomsterpinde. På hver sin side af den tværgående blomsterpind, hænges to kvaste af uld.

Søger du efter noget specifikt til din vævning eller fletning?

Ved du allerede nu, hvad du skal i gang med, og mangler du blot materialerne til at komme i gang?

Hos Creativ Company kan du finde alt hvad du skal bruge til dit næste væve- eller fletteprojekt, såsom værktøj, ryanåle og ryastof, væve og DIY kits.

Har du prøvet Macramé?

Hvis du er vild med væve og flette, vil du sikkert også godt kunne lide at lave Macramé. Det minder om at væve, men forskellen ligger i teknikken, hvor Macramé vævningen foregår ved at du binder knuder. Noget andet som vævning og Macramé har til fælles, og det gælder egentlig de fleste tekstiler til boligen, er at det ikke behøver at være så fint og nydeligt det hele. Noget af det må gerne se lidt groft ud med store knuder og lange løse tråde.

Hvis Macramé har vakt din interesse, så kan du finde kreative idéer til Macramé her.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.