Indbydelse og bordpynt med kjoler i pink

Indbydelse og bordpynt med kjoler i pink

Inspiration: 13416

Fra: 14,00 kr

Til: 3.363,05 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,00 kr

Til: 3.363,05 kr

Indbydelsen er et dobbelt kort, hvorpå en kjole er monteret, lavet af designpapir fra Vivi Gade og Color Bar karton. Herpå pynt af selvklæbende rhinsten. Menukort og bordkort er lavet af Color Bar karton og pyntet i samme stil som indbydelsen.

Guide step 1
1.
Indbydelse: Print mønsterarket, der findes som en særskilt pdf-fil til denne ide. Klip ud og tegn den største form op på forsiden af det dobbelte kort. Fraskær fra falsen øverst og ud til højre.
Guide step 2
2.
Designpapiret tilpasses indvendig side af det dobbelte kort - dog lidt mindre på alle led. Skær til og fastgør designpapiret med dobbeltklæbende tape
Guide step 3
3.
Den mindste form fra mønsterarket tegnes op på Color Bar karton - (vælg den mørke side). Skær ud og brug dobbeltklæbende tape til at fastgøre stykket på kortets forside.
Guide step 4
4.
Efter mønsterarket tegnes kjolen af på designpapir. Skær ud og fastgør på forsiden. Brug dobbeltklæbende tape.
Guide step 5
5.
I designpapiret skæres en strimmel, der fastgøres nederst på tværs.
Guide step 6
6.
Pynt efter smag med selvklæbende rhinsten.
Guide step 7
7.
Skriv 'invitation' med en pink Uni Posca tusch på forsidens hvide 'bue'. Selve indbydelsesteksten printes og fastgøres på indvendig side af det dobbelte kort. Brug dobbeltklæbende tape.
Guide step 8
8.
Menukort: I samme format som det indbydelsen udskæres et stykke pink Color Bar karton. Midten markeres med et falseben.
Guide step 9
9.
Pynt menukortet efter samme fremgangsmåde som indbydelsen.
Guide step 10
10.
Bordkort: I pink Color Bar karton skæres et stykke på 8 x 6 cm. Herpå skæres og fastgøres et lidt mindre stykke designpapir. Print, skær til og fastgør navnet med dobbeltklæbende tape. Pynt med rhinsten. - Med en lille træklemme kan bordkortet sættes fast på et glas.
Guide step 11
11.
Bordpynt: I designpapir udskæres kjoler, der med dobbeltklæbende tape fastgøres parvis langs siderne. I nederste kjoleåbning sættes genstand i spænd, så kjolen kan stå frit. Brug forhåndenværende. fx en vinprop eller et viskelædder.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms