Indbydelse og bordkort i sort med hvide papirblonder

SKU#:
v14488

Indbydelse og bordkort i sort med hvide papirblonder

SKU#:
v14488

Den viste indbydelse er et dobbelt brevkort i sort, der er monteret med en frise af hvidt strukturpapir med print, der i den ene ende er udstanset som en blondebort. Borten er delt på midten af en frise i sort designpapir med lak. Pynt er et selvklæbende hjerte af bittesmå rhinsten. Bordkort er lavet i samme udtryk.

Kreativ idé
Sådan gør du
Guide step %d
1
På Fiskars 'Interchangeable Border Punch' udstanses en bort i hvidt strukturpapir. Skær til efter kuvertens bredde og fastgør borten med dobbeltklæbende tape.
Guide step %d
2
Print teksten på strukturpapir. (OBS! Beregn plads i midten til frise af designpapir og nederst til udstansning af bort - begge steder 1,5 cm). Lav en bort og skær til efter kortets bredde.
Guide step %d
3
I sort designpapir med lak skæres en 1,5 cm smal frise i samme bredde som kortet. Saml alle dele med dobbeltklæbende tape og pynt med et selvklæbende hjerte af små rhinsten.
Guide step %d
4
Print navn på strukturpapir, skær til og fastgør det på bordkortet foruden en udstanset bort - også af strukturpapir. Brug dobbeltklæbende tape. Pynt med et selvklæbende hjerte af små rhinsten.
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.