Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Imiteret japanpapir

Varenummer:
20833

Imiteret japanpapir

Varenummer:
20833
141,00 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Imiteret japanpapir er det transparente kvalitetspapir, der løfter din akvarelteknik og linoleumstryk til nye højder..

Det kraftigt sugende papir af høj kvalitet kan minde om gammeldags silkepapir. Papiret er blødt, let transparent, men samtidig utrolig stærkt og stabilt. Du kan derfor med fordel bruge det til linoleumstryk, fordi der kan laves knivskarpe aftryk på papirets sugende flade. Derudover egner papiret sig også til farveintense billeder med flydende akvarel og tusch eller blæk. Faktisk er det muligt at kombinere disse to teknikker til nogle meget spændende udtryk..

Har du udforsket den del af hobbyuniverset, der hedder linoleumstryk? Du kan godt komme i gang, for med det rigtige papir er det legende let at lave dekorative tryk, der pynter på væggen derhjemme. Når gæsterne spørger efter din særlige teknik, kan du næsten ikke få sagt det hurtigt nok. Det er papiret! Selvfølgelig skal du have det stærke, imiteret japanpapir, hvis du vil være en sand linoleumstrykkunstner. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der også kan findes andre steder i dine kreative projekter, hvor japanpapiret vil kunne bruges. Bare du sørger for at dyrke alt den kreativitet, der kan komme ud af noget så simpelt som papir.

Specifikationer
Varenummer20833
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5703550058150
Papir størrelseA3
Gramvægt g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 100 ark
Papirformat A3
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.