HR-koordinator

Drømmer du om at arbejde i en mindre HR-afdeling i en international virksomhed med en klar CSR-politik, og har du lyst til at bidrage til den fremtidige HR-udvikling, hvor nøgleord som struktur, proaktivitet og fremsynethed er i fokus? Så er det måske dig, vi leder efter.

Creativ Company er en virksomhed, der sælger hobby- og beskæftigelsesmaterialer til kunder i mere end 40 lande. Der er 340 kolleger, hvoraf de 220 arbejder i den danske afdeling med hovedkontor i Holstebro. Her mærker du tydeligt den kreative nerve, fra du træder ind ad døren. Creativ Company er i kraftig vækst og søger derfor en HR-koordinator til en nyoprettet stilling.

 

Om jobbet

Som HR-koordinator bliver du med reference til HR-chefen, ansvarlig for at optimere, udvikle, implementere og kommunikere virksomhedens HR-opgaver, processer og værktøjer. Du baner vejen for virksomhedens fortsatte stærke HR-struktur og udvikling ved at sikre gode HR-løsninger, der understøtter medarbejdertrivsel, forretningsmål og virksomhedens vækstplaner. Du arbejder tværorganisatorisk og vil have en stor berøringsflade til resten af virksomheden, både på skrift og personligt.

 

Ansvarsområder

Som HR-koordinator skal du varetage følgende opgaver:

 • Rekruttering af funktionærer, elever, vikarer m.fl. – kontrakter og uddannelsesplaner
 • Onboarding og introplaner
 • Trivselsundersøgelser og medarbejderevents
 • Optimering af HR-processer, herunder projektledelse
 • Videreudvikle og vedligeholde medarbejderhåndbog og intranet
 • Juridisk sparring - ansættelsesjura, overenskomster, kontrakter m.m.
 • Medarbejderdata herunder sygefravær, statistik og nøgletal
 • Diverse HR-opgaver, herunder kommunikation på koncernniveau

Stillingen er med arbejdssted på hovedkontoret i Holstebro. Arbejdstid tilpasses efter den rigtige kandidat – deltid eller fuldtid, såvel som en hjemmearbejdsdag fra tid til anden også er en mulighed.

 

Kvalifikationer

Jobbet kræver, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende funktion i en HR-afdeling. Har du en teoretisk HD-uddannelse - akademiuddannelse, kandidatgrad eller lignende, er det en klar fordel. Vigtigst er dog, at du kommer med erfaring fra en lignende stilling, har en stærk forretningsforståelse og er en dygtig kommunikator.

Som person er du

 • Selvstændig, målrettet og handlingsorienteret
 • Struktureret, analytisk og detaljeorienteret
 • Autentisk, entusiastisk og en tillidvækkende kollega
 • En stærk koordinator, afslutter og selvkørende
 • Dygtig til at kommunikere på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

 

Du tilbydes

Et spændende og afvekslende job i en veldrevet og ambitiøs kapitalfondsejet virksomhed. Her er der gode kolleger i et miljø og kultur, der er båret af sunde værdier og en stor social ansvarlighed, hvor 12% af medarbejderne er ansat på særlige vilkår. Arbejdsmiljøet er samarbejdsorienteret - altid med fokus på at gøre hinanden endnu bedre. Du får mulighed for at skabe en god balance mellem arbejde og fritid og en attraktiv kantineordning med 3 lækre, sunde og grønne måltider dagligt. Løn og ansættelsesvilkår på konkurrencedygtigt niveau.

 

Om Creativ Company

Drømmen om at skabe en unik virksomhed og arbejdsplads blev til virkelighed i september 2000, da Creativ Company blev startet i en nedlagt driftsejendom uden for Holstebro. Ambitionerne var dengang som nu, at Creativ Company skal være bedst på sit område, både når det gælder deres måde at drive og udvikle forretning på, hensynet til miljøet og medarbejdertrivsel. De ønsker at skabe en kreativ virksomhed med fokus på deres kunder, vækst og udvikling og ambitioner om at præstere mere end gennemsnitlige resultater. Men de vil også være en arbejdsplads, hvor medarbejderne kan lide at være, hvor der er et varmt og familiært arbejdsmiljø, plads til mangfoldighed og socialt ansvar og ikke mindst til store tanker og drømme. Læs mere om Creativ Company på www.cchobby.dk

 

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag inde på PRO&CO's opslag. Ansøgningerne behandles løbende.

 

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Rikke Reinholdt

rr@proogco.dk

Tlf: 96603206

Tlf: 31458646

 

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.