Garn

Garn er populært som aldrig før – både til strik, hækling og andre hobbyaktiviteter. Her finder du både strømpegarn, bomuldsgarn, uldgarn, stofgarn og båndgarn, ligesom vi også har XL kæmpegarn – for bare at nævne nogle få. Derudover er der også hæklenåle, strikkepinde og andet garntilbehør.

  • Kategorier
  • Filtre
  • Sorter efter

 

>

{{ productList.totalCount }} items

>
{{ productList.$t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', productList.getProductsLength()) .replace('%2', productList.totalCount) }}

Garn til den kreative strikker

Strik er en af de populære, traditionelle og kreative hjemmesysler, som bare aldrig går af mode. Strikkemoden fornys. Der kommer nye garnfarver, garnkvaliteter og måder at bruge garnet på. Så hvis du elsker at strikke eller gerne vil i gang, er du kommet til det helt rette sted.

Er du på udkig efter garn af en bestemt slags fibre, eller som du skal bruge til et bestemt formål, kan du med fordel bruge den simple filtrering øverst. Her kan du eksempelvis vælge, at du kun vil se Babygarn, stofgarn og båndgarn eller uldgarn. Hvis det ikke står helt klart, hvilket strikkegarn der skal til, eller du søger inspiration til et projekt, så er der også hjælp at hente. Her hos Creativ Company går du ikke forgæves, når du ønsker at finde inspiration til dit næste kreative projekt med garn.

Men der er naturligvis intet i vejen for, at du bruger garnet til både at hækle, lave macramé, væve eller andre hjemmesysler. Vi har et kæmpestort idékatalog med fx strikkeopskrifter, hækleopskrifter og garnsysler. Alle opskrifter beskriver nøjagtigt, hvad og hvor meget du skal bruge af fx garn, strikkeringe, strikkepinde osv.

Stort udvalg af tilbehør til garn

Udover alverdens slags garn, strikkegarn, garntilbehør og inspirerende opskrifter og kreative idéer, som man får lyst til at kaste sig over med det samme, fører vi også et varieret udvalg af tilbehør til garn og strikke-projekter.

Kategorien med tilbehør til garn er yderligere opdelt, så det er endnu lettere at finde det nødvendige.

Dyk ned i både:

  • Strikkepinde (rundpinde, strikkenåle, strømpepinde, strikkemølle og meget andet)
  • Hæklenåle (almindelige hæklenåle i alle størrelser samt tunesiske hæklenålesæt)
  • Andet tilbehør til garn (garnskål, maskemarkør, rå latex mv.).

Med vores store udvalg af garn, strikkegarn og krea-idéer behøver der ikke mangle noget, når næste krea-projekt med garn skal skydes i gang.

Lær at strikke – kom i gang med trin for trin-guides

Er det første gang, du kaster dig ud i at strikke? Lær at strikke ved at tage et kig i vores store strikkeguide, hvor du kan lære de forskellige strikketeknikker. Lær fx at lave det helt klassiske glatstrik. Vi har også en guide, der viser dig alle hækleteknikker, hvis det er den kreative vej, du ønsker at gå. Under hver teknik kan du – ligesom med vores opskrifter – se nøjagtigt, hvad du skal bruge for at få det resultat, der er vist på billedet.

God fornøjelse.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.