Hobbylim

Varenummer:
39032

Hobbylim

Varenummer:
39032
154,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Vandbaseret super hobby lim, der giver en klar og hård limfuge. Velegnet på mosgummi, sten, styropor, glas, træ, filt, papir, pap m.m.

Limen kan påføres direkte fra flaskens spids eller fordeles med limspartel eller pensel. Værktøj rengøres i varmt vand.

Denne alsidige lim, er god til rigtig mange af de limeopgaver der kan være på det kreative værksted. Den kan fæstne mange emner på såvel glatte som porøse og sugende flader og som noget særligt, kan den lime mosgummi, så det holder, ( hvilket kan drille med de fleste andre limtyper ) Limens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne

Specifikationer
Varenummer39032
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5712854166461
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 950 ml

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one; mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan udløse allergisk reaktion.
Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.