Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Hobbylim

Varenummer:
39109

Hobbylim

Varenummer:
39109

Dette produkt er desværre ikke tilgængeligt for privatkunder. Produktet kan være tilgængeligt for dig som B2B eller offentlig kunde, efter at du har logget ind. Har du brug for hjælp? Kontakt venligst vores kundeservice.

På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant
  • 1 Fl., 950 ml
  • 1 Fl., 100 ml

Vandbaseret super hobby lim, der giver en klar og hård limfuge. Velegnet på mosgummi, sten, styropor, glas, træ, filt, papir, pap m.m

Limen kan påføres direkte fra flaskens spids eller fordeles med limspartel eller pensel. Værktøj rengøres i varmt vand

Denne alsidige lim, er god til rigtig mange af de limeopgaver der kan være på det kreative værksted. Den kan fæstne mange emner på såvel glatte som porøse og sugende flader og som noget særligt, kan den lime mosgummi, så det holder, ( hvilket kan drille med de fleste andre limtyper ) Limens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne

Specifikationer
Varenummer39109
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5712854187084
Detailmængde 24 fl.
Indholdsmængde 100 ml

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one; mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.