Vivi Gade – eksklusivt, skandinavisk design

Udforsk Vivi Gades univers med et bredt udvalg af designpapir, papirpynt, produkter til lav selv kort og produkter til kreativ gaveindpakning. Vivi Gade design kollektioner er skandinaviske designs, der drager inspiration fra hele den virkelige verden og eventyrenes verden.

Vivi Gade består af tre stærke kollektioner:

  • Den røde kollektion er fyldt med nostalgi og hygge med et nutidigt udtryk, så hvis du elsker en traditionel jul, er den røde kollektion helt sikkert noget for dig.
  • Den sorte kollektion er til dig, der glad for det klassiske sort-hvide look med diplomatiske grå nuancer og enkelte blå detaljer.
  • Den lyse kollektion er romantik, fine blonder og elegante harmonier af hvid, guld og lyserød. Perfekt til dig, der vil sprede en let og romantisk stemning.

Vælg din yndlings Vivi Gade design kollektion

Alle produkterne er af bedste kvalitet og kan kombineres på utallige måder for at give et unikt og stilfuldt udtryk - både indenfor den enkelte kollektion, men også på tværs af kollektionerne. Du kan se alle Vivi Gades produkter her.

Få masser af idéer med Vivi Gade

Bliv inspireret af Vivi Gades store samling af spændende idéer til kortfremstilling, gaveindpakning og papirpynt. Lav selv kort med smukke motiver, så de passer til din kreative gaveindpakning. Hyg dig med at lave stemningsfuldt papirpynt til hjemmet eller glæd dine venner og familie med den fine pynt. Du får masser af tips, guides og gode idéer i vores tre inspirationskategorier:

Lav selv kort med Vivi Gade

Hjemmelavede kort er noget helt særligt for både modtager og ikke mindst den, der har brugt tid på at lave kortet. I Vivi Gades tre farvekollektioner finder du masser af produkter til kortfremstilling – hvad enten du vil lave hjemmelavede julekort, fødselsdagskort eller kort, der kan bruges til enhver anledning. Her finder selvfølgelig både de helt oplagte og uundværlige produkter, såsom kort og kuverter samt designpapir, men også materialer til dekoration af dine lav selv kort, såsom stickers og kortpynt, masking tape og stempler. Du har altså rig mulighed for at slå dig løs i et væld af forskellige design inden for de tre farvekollektioner, der gør det let for dig at finde produkter, der matcher hinanden flot.

Og mangler du inspiration til dine lav selv kort, så har vi selvfølgelig masser af kreative idéer til kortfremstilling, som du gratis kan hente inspiration fra. 

Smukt papirpynt med Vivi Gade

Papirpynt er hyggeligt at lave op til festlige lejligheder som fx fødselsdage, men det er især populært i forbindelser med højtider som jul, nytår og påske. Netop til julepynt er Vivi Gades røde kollektion oplagt, da den indeholder masser af produkter i flotte juledesigns holdt i traditionelle julefarver. Se fx det store udvalg af populære Vivi Gade stjernestrimler, ligesom meget designpapir er oplagt til julepynt.

Du kan også sagtens bruge papirpynt i dagligdagen til at pifte boligindretningen op. Udforsk vores mange produkter til papirpynt i Vivi Gade design og lave fine dekorationer med det smukkeste designpapir og decoupagepapir. Du kan også klippe og folde de flotteste figurer og ophæng af origamipapir - alt sammen fås i flere forskellige design.

Med Vivi Gade får du altså rig mulighed for at være kreativ med papir – og mangler du inspiration, så brug endelig vores mange idéer til papirpynt.

Sæt prikken over i’et med kreativ gaveindpakning

Elsker du også at glæde folk med ekstra kreativ gaveindpakning, når du giver gaver, så er vores Vivi Gade produkter til gaveindpakning helt sikkert noget for dig. Med gaveindpakning fra de tre farvekollektioner kan du nemlig give gaverne et ekstra pift og tilføre et personligt touch. Inden for de tre kollektioner finder du masser af gavepapir med forskellige Vivi Gade design, og vi har også matchende gaveposer. Mangler du inspiration til din kreative gaveindpakning, så har vi masser af gratis idéer til gaveindpakning.

Når gaven er pakket ind i papir eller pose, er det tid til at kræse ekstra om indpakningen og sætte prikken over i’et. Det er der også tænkt på i Vivi Gade serierne, hvor du finder et bredt udvalg af forskellige gavebånd, der selvfølgelig matcher gavepapir og -poser. Vil du tilføje yderligere pynt, så brug noget af det færdiglavede Vivi Gade gavepynt, såsom rosetter, stickers, sløjfer m.m., eller lav din egen gavepynt – fx af matchende Vivi Gade designpapir. Til sidste kan du tilføje et af de flotte gavemærker, der findes i forskellige udgaver til jul, men også i neutrale udgaver, der kan bruges året rundt eller du kan selv lave kort.