Sytilbehør og værktøj

Vlieseline til afstivning, fyld til bamsen og reflekser til jakken. Find dét og meget mere i vores store udvalg af sytilbehør og værktøj. Her er bl.a. lynlåse, knapper, sytråd, synåle og knappenåle – derudover strygemærker og lapper til fx hullet i bukserne. Kort sagt finder du sytilbehør til ethvert projekt.

Sytilbehør og værktøj
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tilbehør til dine kreative projekter med nål og tråd

Syning er en af de ting, som kan bruges i rigtig mange forskellige kreative projekter. Med en nål og en tråd kan du skabe næsten alt det, du går og drømmer om at lave, og syning er derfor en teknik, som det kan betale sig at lære for alle kreative sjæle.

Syning bruges inden for et væld af forskellige typer af hobbyarbejde, hvor eksempelvis patchwork og hjemmelavet julepynt kan nævnes. Mulighederne med syning er med andre ord mange, men for at åbne op for de mange muligheder, skal du naturligvis have det rette sytilbehør.

Derfor har vi samlet alt vores sytilbehør lige her på siden, hvor du kan finde alt det, du skal bruge til de kreative projekter, der involverer nål og tråd. Her finder du sytilbehør inden for mange forskellige kategorier, og du kan derfor både finde tilbehør til syning af tøj som eksempelvis lynlåse, og du kan finde tilbehør til syning af dine kreative projekter som eksempelvis fyld til bamser eller linealer til patchwork.

Du kan også finde tilbehør til selve syningen i form at bl.a. synåle, knappenåle og sy-værktøj, og så finder du naturligvis også alt inden for sytråd, når det kommer til både farve og materiale.

Alt dette og mere til har vi samlet lige her på siden, hvor du nemt kan navigere mellem de forskellige kategorier ved at trykke på dem øverst på siden.

Vlieseline til afstivning af dine tekstiler

Et populært tilbehør til sy-projekter er vlieseline. Vlieseline er svært at udtale men nemt at bruge, og det er derfor også et godt valg til dig, som mangler et praktisk materiale til eksempelvis en figur eller et stykke tøj.

Vlieseline bruges til at afstive tekstiler med, og det bliver derfor brugt i situationer, hvor stoffet ikke er stift nok til at holde en ønsket position. Hvis du også har et projekt, hvor du har behov for at gøre et stykke tekstil mere stift, er vlieseline således vejen frem.

Det kan eksempelvis være, hvis du gerne vil have et broderi til at fremstå tydeligt og fladt på en pude eller en pose, eller det kan være i hvilken som helst anden situation, hvor dine tekstiler ikke er stive nok og ikke holder den ønskede form.

Vlieseline er nemt at bruge, da du bare skal stryge det på de tekstiler, som du gerne vil forstærke. Når du har strøget din vlieseline på med et stykke tekstil, er du sådan set færdig, og du kan nu nyde godt af et stykke tekstil med ekstra stivhed.

Derfor er vlieseline et populært produkt inden for syning, og du vil således finde det brugbart i rigtig mange projekter. Derfor kan det betale sig at have et stykke eller en rulle af vlieseline på lager i dit hobbyværksted, så du altid kan finde det frem, når det bliver nødvendigt at forstærke et stykke stof i et projekt.

Her hos Creativ Hobby kan du købe vlieseline på ruller i forskellige størrelser og forskellige længder, så du kan få den mængde, der passer til dit behov.

Stort udvalg af sytilbehør til dine sy-projekter

Syning er en sjov aktivitet, som du kan lave mange flotte pyntegenstande med. Men syning er også en praktisk kundskab, som er rigtig brugbar for dig, der gerne vil sy dit eget tøj eller tilføje ekstra dele til eksisterende tekstiler.

Det mest tøj er sat sammen med nål og tråd, er det er en teknik, som fortsætter med at være det foretrukne valg, selvom syning har mange hundrede år på bagen.

Derfor er syning vejen frem, hvis du gerne vil lave dine egne bukser, kjoler og lignende, mens syning også giver dig mange muligheder, når det kommer til reparation af eksisterende tekstiler. Med nål og tråd kan du hurtigt fikse et ærme, der er ved at falde af, eller du kan lappe et hul i dine gamle bukser. Også når det kommer til at forbedre tøj eller ændre det, er syning en nem måde at gøre det på.

Men til alt dette skal du selvfølgelig bruge det rette sytilbehør. Derfor bestræber vi os på at tilbyde alle tænkelige former for sytilbehør til tøj, hvor du bl.a. kan finde smarte lynlåse, refleks, knapper, lapper til huller og meget andet.

Med lynlåse og andet sytilbehør kan du lave nogle flotte tekstiler, som ser professionelle ud, mens du på samme tid får mulighed for at lave noget billigt tøj til dine børn, reparere deres gamle og designe flotte og unikke klæder til dig selv.

Mulighederne med syning og det rette sytilbehør er mange, og du kan derfor helt sikkert få et par gode idéer til et kommende projekt ved at kigge med blandt vores udvalg af sytilbehør her på siden.

Er du på udkig efter en ny symaskine? Så kan vi også hjælpe dig med dette.

Find inspiration til dit næste kreativ sy-projekt

Hvis du elsker sjove og kreative projekter, som giver rig mulighed for variationer og inddragelsen af flotte farver og lækre materialer, er syning den helt rette hobby for dig. Med syning findes der næsten ikke det, du ikke kan skabe, og du skal derfor bare slippe fantasien løs og finde kreativiteten frem, når du gerne vil i gang med et nyt projekt.

Men det kan også være, du mangler en god idé for at komme i gang? Hvis du er på udkig efter lidt inspiration, er du altid velkommen til at kigge med i vores idékatalog, hvor du kan finde en masse gode idéer til, hvad du kan bruge dit sytilbehør til, når du har lyst til at være kreativ.

Alle projekter i vores idékatalog er gratis at bruge, og da du finder en detaljeret guide i hvert projekt, er det nemt for alle at komme i gang med at være kreativ. Dertil kommer hvert projekt med en indkøbsliste, så du hurtigt kan købe alle materialer samlet, hvilket vil spare en masse tid, som du i stedet kan bruge på at være kreativ.

Derfor vil vi hos Creativ Company opfordre dig til at kigge med i vores idékatalog, hvis du mangler en god idé til dit næste syprojekt.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.