Manillamærker og gavemærker

Stort udvalg af manillamærker og til-og-fra mærker til gaveindpakning. Vælg mellem ensfarvede manillamærker, selvklæbende stickers, til-og-fra-kort med udstansede motiver og sortimentsæske med forskellige til-og-fra-kort/mærkater på printet design.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Manillamærker og gavemærker til julen og fødselsdage

Hos Creativ Company har vi et stort udvalg af manillamærker og til-og-fra mærker til gaveindpakningen. Du kan vælge mellem manillamærker, selvklæbende stickers, til- og fra- kort med udstansede motiver og sortimentsæsker med forskellige til-og-fra-kort med printet design.

Hvis du allerede har indkøbt en flot gaveæske og pyntet med fint bånd, vil prikket over i´et være et flot gavemærke. Ofte skriver vi også kun ét kort, selvom der måske er flere gaver. Her kan du supplere med gavemærker på resten.

Køb enkle gavemærker og dekorer dem selv

Du finder gavemærker i forskellige farver og faconer. De fleste af mærkerne leveres i pakker af 10-styk eller 20-styk. Du kan også købe flere hele samlinger, så du altid har et gavemærke ved hånden.

Hvis du føler dig kreativ, så kan du med fordel købe nogle enkle, ensfarvede mærker hjem og selv dekorere dem. Herunder får du tre forslag til hvordan dette kan gøres.

  • Tydeliggør gerne hvilken begivenhed, som gaven skal gives til. Er det fx et bryllup, så kan du farvelægge mærket med små hjerter og drysse glimmer henover.
  • Udsmyk mærkerne med perler, du kan eventuelt stave modtagerens navn med akrylperler.
  • Lav en flot ramme omkring mærket eventuelt med smukt garn eller blonder.

Til-og-fra mærker til julen

I sortimentet finder du naturligvis også mærker til julen – gavernes fest. Danskerne bruger ufattelig mange penge i julen, og dette er især også på gaver til venner og familie. For mange er det tanken bag gaven og selve indholdet, som er mest betydningsfuldt. Men gaveindpakningen betyder også utrolig meget, da dette er det første indtryk, man får af gaven.

Der er næsten intet smukkere og hyggeligere end at sidde den 24. december om morgenen og kigge spændt på alle de smukke indpakkede gaver. Man kan liste forsigtigt rundt om træet, og finde de gavemærker, som der står ens navn på. Måske endda mærke en lille smule på gaverne.

I vores sortiment finder du naturligvis flere til-og-fra mærker til den store højtid. Nogle med et lille juletræ-udklip på, andre formet som en snemand og nogle som er selvklæbende.

Anvend manillamærker på kreative faconer

Du kan med fordel anvende dine gavemærker på andre måder også. Du kan eventuelt lave dit eget lille bogmærke ud af det – og dekorere det på lige den måde du lyster. Du kan male det med akvarelmaling i abstrakte mønstre, som vil give dig et unikt og smukt bogmærke. En god idé er at give et personligt bogmærke med, når du giver en bog i gave.

Manillamærker kan også bruges til borddækningen som små bordkort. Bind eventuelt en flot sløjfe rundt om og hæng omkring vinglasset. Dette vil give et anderledes udtryk til borddækningen, som straks vil springe dine gæster i øjnene.

Få inspiration til gaveindpakningen her.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.