FRI FRAGT: Brug koden 987216 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Papir hobby

Vild med papirhobby? Her finder du et bredt udvalg af materialer til at være kreativ med papir. Bl.a. forskellige former for papir og karton, kalendere, notesbøger og malebøger – ligesom du også finder papirpynt samt forskellige værktøjer til at præge og skære i papir.

Papir hobby
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
3-5 hverdages levering
3-5 hverdages levering

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-60 af 1175

pr. side
Stigende orden

Varer 1-60 af 1175

pr. side
Stigende orden

Alt til at være kreativ med papir

Papir er et af de allermest populære materialer at være kreative med, da det findes i mange afskygninger og kan bruges bredt til mange forskellige hobbyaktiviteter – både af børn og voksne. Faktisk er det så populært, at alle kreative aktiviteter med papir kan samles under det, man kalder ”papirhobby”.

Stort udvalg af karton, papir samt knive og skæremaskiner

Hos Creativ Company finder du et kæmpe udvalg af forskellige materialer inden for papirhobby. Og er du til klassisk papirhobby, så er vores kategori med helt sikkert noget for dig. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af karton og papir i forskellige farver, størrelser og typer. Fx , , , , og mange andre former for papir. Alle kan de sætte ekstra skub i kreativiteten i dine hobbyprojekter.

At beskæftige sig med papirhobby kræver ofte, at du skal skære i kartonen eller papiret. Til det formål har vi et stort udvalg af forskellige , der gør skærearbejdet både hurtigere, lettere og mere præcist. Skæremaskinerne fås både til A5, A4 og A3.

Papirvarer i mange afskygninger

Papir bruges også i stor stil til at skabe masser af fantastisk pynt. Derfor har vi selvfølgelig også et stort sortiment af – herunder , , , m.m.

Vores udvalg indenfor kreative papirvarer dækker dog over meget mere. Bl.a. finder du også , som jo alle består af papir, ligesom du også finder flere spændende produkter i vores populære, veganske kategori.

Legetøj i pap

Er du på udkig efter legetøj, som børn nemt selv kan farvelægge, har vi også masser af i bl.a. pap. Prøv fx forskellige , som er oplagte at farvelægge med . Skal det være ekstra nemt, så prøv vores , der indeholder legetøj i pap eller karton samt materialer som fx tuscher til farvelægning. Eller hvad med at give børnene mulighed for at dekorere deres egne , de fx kan bruge til udklædning og fastelavn?

Elsker du at være kreativ med papir, så husk også, at du finder masser af gratis idéer til . Her er massevis af idéer med udførlig trin-for-trin-vejledning og vareliste. Det er dog her på denne side, du kan dykke ned i vores papirvarer og finde materialerne til dit næste hobbyprojekt med papir.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.