Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Maling, farver og tilbehør

Sæt kulør på kreativiteten med vores maling, farver og tilbehør. Udvalget spænder over alt lige fra akrylmaling, akvarelmaling og vandfarver samt blyanter og kridt, farver til glas- og porcelænsdekoration, tekstildekoration og meget mere. Desuden finder du også her lærreder, pensler og andet malertilbehør.

Maling, farver og tilbehør
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
3-5 hverdages levering
3-5 hverdages levering

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-60 af 2380

pr. side
Stigende orden

Varer 1-60 af 2380

pr. side
Stigende orden

Maling og farver sætter kulør på kreativiteten

Med maling og div. farver kan du nemt gøre dine kreative hobbyprojekter ekstra flotte og spændende. Og det hele bliver bare lidt sjovere, hvis du har de rette materialer – dem finder du her. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af maling, farver og. tilbehør, der kan sætte kulør på kreativiteten.

Og udvalget er virkelig stort, da det at tilføje farver til dine kreative projekter kan gøres på et væld af forskellige måder med et væld af forskellige former for og typer af farver.

Blyanter og kridt til store og små

Farver kommer fx i form af . Når man hører disse ord, kommer mange nok til at tænke på barndommen og skolen, hvor disse ofte bliver brugt. Vores kan dog også sagtens bruges af voksne.

Vi har fx et stort udvalg af og i alverdens farver, der kan hjælpe kreativiteten og kuløren godt på vej, hvad enten det er i en malebog eller på et stykke blankt papir.

Maling er ikke bare maling

Hos Creativ Company finder du selvfølgelig også tuscher og maling i masser af forskellige farver. Maling er dog ikke bare maling, da der findes et væld af forskellige typer maling, alt afhængigt af hvad du skal male.

Skal du fx male på træ, sten, pap, gips og lign., har vi forskellige , der er oplagte til netop disse materialer – herunder vores populære . Er det derimod glas og porcelæn, du vil farvelægge, skal du bruge vores eller . Derudover har vi også , , ligesom vi også har hertil samt mange andre typer af maling.

Maling og farver til tekstiler

Vil du fx gerne dekorere og farvelægge tekstiler, så dyk ned i vores populære kategori med materialer til . Her finder du både , , , m.m.

Desuden er det også her, du finder andre dekorationsmaterialer til tekstiler, såsom vores populære og . Begge er supernemme at bruge for både børn og voksne.

Er du derimod på jagt efter tekstiler, du kan dekorere, så fortvivl ikke – du finder nemlig også et stort udvalg af til dekoration hos os. De ligger blot i vores kategori med .

Pensler, lærreder og andet tilbehør

Udover farver og maling finder du her på siden også et stort udvalg af , samt andet . Alt sammen tilbehør, som enten er uundværligt eller bare supergodt at have ved hånden, når du skal male og farvelægge dine hobbyprojekter.

Mangler du fx pensler til børn, så se vores udvalg af forskellige , der passer perfekt til de små hænder. Derudover har vi selvfølgelig også forskellige , , m.m.

Med vores store udvalg af både farver, maling og dertilhørende tilbehør har du altså rig mulighed for at sætte kulør på dine hobbyprojekter.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.