Lærreder

Stort udvalg af lærreder til både hobbykunstnere, børn og kreative sjæle. Her finder du lærreder i mange størrelser, malerlærred i rulle, lærreder med eller uden rammer, og malerplader til dine hobby projekter.

Lærreder
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

16 elementer

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Alt i lærreder - Vær kreativ i dit hjemmeatelier

Hvad er mere underholdende end at få lov at kaste maling i alverdens flotte farver på et lærred og se kunstværket udvikle sig for øjnene af en? Det kræver ikke ret mange redskaber at begynde på at male. Du har blot brug for et lærred – evt. et staffeli – hvis du ikke vil sidde ned. Derudover skal du blot bruge de materialer, som du vil pynte lærredet med, så det til sidst bliver dit kreative vidnesbyrd.

At male på lærreder er en aktivitet, som både voksne og børn holder meget af. Derfor er det altid en god ting at have mange af liggende på krea-hylden derhjemme. Her kan vi varmt anbefale vores malerplader, som fylder meget lidt og er billige. Så har du også et nødkit til, hvis du mangler gaven til manden, moren, kvinden, faren eller en femte, som har alt.

Hos Creativ Company har vi en stor passion for alt kreativt, og malerlærreder er ikke en undtagelse. Vi har adskillige typer og størrelser at vælge imellem. Vi har både lærreder med og uden ramme. Sortimentet rummer også malerlærred på rulle, så du kan lave et helt banner af et maleri.

Hvis du har et barn, der elsker malebøger, så vil de helt sikkert også være vilde med vores lærreder med tryk. Dem kan du også selv lave som barselsgave eller til at udsmykke væggene på dine egen børns værelser med fine motiver. Se fx hvor fin en havfrue på lærred kan udsmykkes med tusch, maling og glimmer.

Unikke idéer med lærreder

Står du og skal holde en stor fest eller en helt særlig begivenhed? Så køb et stort lærred, som du sætter frem – evt. på et staffeli – til festen sammen med maling, tuscher, blyanter mv. I løbet af festen kan dine gæster så gå op og tegne lidt eller skrive en besked. Eller lav det som underholdende indslag til andres fest. Det er et fantastisk minde at have og se tilbage på.

Hvis dine børns tegninger og maleriske udfoldelser skal være ekstra fine og brugbare, så lad dem slå sig løs på små lærreder. Og hvorfor skulle man egentlig begrænse sig til at male på dem, når der er så mange andre ting, som kan pryde et lærred:

  • Dekorér det med glimmer
  • Lim fjer, stof, perler osv. på
  • Tegn op med blyant, før du maler
  • Pynt med feriefund som muslinger, blomster mv.
  • Sætte et urværk i og lave et hjemmelavet vægur

Udover at tænke fint og kunstnerisk kan du altså tillade dig at tænke praktisk og funktionelt. På den måde kan du pryde din boligindretning med DIY på lærreder, som skiller sig ud. Et vægur, ferieminder osv. Få flere gode idéer og masser af inspiration til maling på lærred.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.