Akvarelmaling

Flydende akvarelmaling kan give et andet farvespil end de øvrige slags akvarelfarver. Farverne er indbyrdes blandbare og kan fortyndes med vand, så du opnår smukke farvenuancer og effekter. Køb flydende akvarelmaling i enkeltstyks eller i sæt med mange farver.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Sæt farver på hverdagen med akvarelmaling

Akvarel er det, som man i hverdagstale kalder for vandfarver, så når du støder på betegnelserne fremover ved du, at både akvarelmaling og vandfarver dækker over det samme.

Akvarelmaling vil formentlig vække genkendelse for de fleste. Det er ofte noget, som man har leget med i de yngre år. Og dette er med god grund - akvarelmaling er nemlig den perfekte maling til både børn og voksne, da den er meget nem og praktisk at arbejde med.

Akvarelmalingen er vandbaseret, hvilket gør at den tørrer ekstremt hurtigt. Du kan male alverdens flotte motiver med akvarelfarver både flotte blomster, en smuk solnedgang og eksotiske dyr. De flotte værker, som du får lavet, kan mere end bare at hænge på væggen. De er perfekte at bruge som unikke postkort, der vil vække stor begejstring hos modtageren. Du kan også lave smukke bordkort til bryllupper og runde fødselsdage. Få meget mere inspiration lige her.

Find dine yndlingsfarver i sortimentet af flydende akvarelmaling

I vores sortiment finder du mange flotte farver af flydende akvarelmaling. De kommer i små flasker, som kan bruges direkte på papiret, men du kan også vælge, at fortynde dem endnu mere med vand, hvis du ønsker en større gennemsigtighed i farverne.

Farverne kommer i både gul, marineblå, pink, rødviolet samt mange andre smukke farver. Farverne kan blandes, så du kan mixe og matche din akvarelmaling på livet løst – lige indtil du finder din nye yndlingsfarve.

Farverne fås både i små 30ml flasker og i de større 250 ml flasker. Du har også mulighed for at købe en pakke med 10 flasker til en god pris, som er perfekt til dig, der skal til at starte med din nye hobby.

Se vores store udvalg af tilbehør til akvarelmaling.

Er du den næste store akvarelmaler?

Historien om akvarel går langt tilbage, men er stadig den dag i dag meget populært at male med. Akvarellen havde sin begyndelse i Renæssancen i Europa, og af kendte akvarelmalere kan nævnes navne som Albrecht Dürer, Peter Paul Rubens og Anton von Dyck. Måske du er den næste store akvarelmaler indenfor vores samtid?

Hvad med penslerne og teknikken til akvarel?

De pensler som skal anvendes til akvarelmaling bør være bøjelige, kunne bevare deres form og samtidig kunne indeholde en masse farve. Det bedste resultat får du desuden, hvis du vælger spidse pensler til dine værker.

Du kan male på en lang række af forskellige måder med flydende akvarel, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Du kan blandt andet male "lag-på-lag", hvor du, som navnet antyder, maler flere forskellige farver og mønstre ovenpå hinanden, som givet er unikt og farverigt look. Dette kan du vælge at gøre både når farverne er tørre og når de stadig er våde. Begge teknikker skaber hvert deres flotte udseende.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.