Tavlefolie og tavlekridt

Stort udvalg af kridt til tavler og skoletavler. Herunder finder du tavlekridt i både hvid og assorterede farver. Vi forhandler desuden også tavlefolie, så du nemt kan lave din egen kridttavle.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Lav dine egne flotte tavler med tavlefolie

De fleste af os kender de sorte tavler, som har været en fast del af alle klasseværelser i rigtig mange år. Det er der mange gode grunde til, for de sorte kridttavler er nemme at skrive på, mens det er lige så nemt at viske ud og redigere i tavlens indhold igen efter behov.

Derfor har du måske også ofte tænkt, at det kunne være sjovt at have en kridttavle derhjemme, som du kan bruge til at tegne på, skrive vigtige ting ned på eller måske til at undervise dine børn på.

Der er dog ingen grund til at investere i en stor og dyr kridttavle, for med tavlefolie kan du nemt og hurtigt forvandle enhver overflade i dit hjem til en praktisk kridttavle.

Tavlefolie er et sort materiale med en selvklæbende side, som gør det nemt at sætte foliet op på døre, vægge eller lignende i dit hjem. Du skal bare finde en flad overlade i dit hjem, som er ledig, og som du gerne vil dekorere med en kridttavle. Herefter ruller du dit tavlefolie ud og klipper det til den ønskede størrelse, og så er det klart til at blive klistret op på eksempelvis en dør i dit hjem.

Til sidst kan du med fordel rette overfladen ud på din nye tavle med en plastspartel eller lignende, da det vil eliminere eventuelle luftbobler bag foliet. Herefter vil du stå tilbage med en flot, jævn og sort overflade, som du kan bruge til at skrive på, ligesom du kender det fra tavlerne i skolen.

Du kan skrive med præcis den samme type kridt, og du kan nemt viske det hele ud igen, når det bliver nødvendigt.

Tavlefolie er derfor en nem måde for dig at få en kridttavle i hjemmet på, og det vil være et sikkert hit i alle børnefamilier.

Her hos Creativ Company kan du købe tavlefolie på rulle til alle dine tavleprojekter, og så forhandler vi også alt inden for tavlekridt og skolekridt i forskellige farver, så du og dine børn får rig mulighed for at være kreative på jeres nye tavler.

Vi sælger også diverse tavleredskaber, som bl.a. kan bruges til at få helt styr på matematikkens svære geometri.

Øv alfabetet og alle de svære tabeller

Hvis du gerne vil forberede dit barn på livet i folkeskolen, er en hjemmelavet tavle med tavlefolie et godt valg. Du kan eksempelvis hænge tavlefolie op på en dør eller en væg i køkkenet, så I sammen kan starte på alfabetet og alle de svære tal. Dit barn kan også få sin egen tavle på værelset, hvor han eller hun selv kan prøve sig frem med det svære alfabet.

En tavle med tavlefolie på værelset er også et godt redskab, som giver barnet mulighed for at slippe sine kreative evner løs. Det er sjovt at tegne på en tavle med skolekridt og tavlekridt i alle mulige forskellige farver, og da tegningerne nemt kan viskes ud igen, har barnet rig mulighed for at prøve sig frem med sine kreative evner.

En tavle med tavlefolie er også et godt valg til de lidt ældre børn, som du gerne vil lave lektier med og hjælpe med skolearbejdet. Det er nemmere for dig selv og dit barn at overskue eksempelvis den svære matematik, hvis det foregår på en stor tavle i stedet for på et lille stykke papir.

Derfor er en tavle et perfekt sted at øve brøkregning og meget andet for alle børn, der for alvor er kommet i gang med matematikken i skolen.

En tavle i hjemmet kan også bruges til undervisning i andre fag derhjemme, for det er en sikker måde at fastholde barnets interesse på, når du gerne vil forklare noget for den lille.

Slip kreativiteten løs med tavlefolie

Med tavlefolie får du mange muligheder for at være kreativ og skabe unikke dekorationer derhjemme. Det smarte ved tavlefolie er nemlig, at det kan klippes ud til alle mulige forskellige former og mønstre, og du behøver derfor ikke begrænse dig til den klassiske firkantede form, hvis du gerne vil prøve noget nyt

Du kan klippe et helt træ ud af tavlefolie, som du kan dekorere en dør med, eller du kan bruge tavlefolie i samspil med andre elementer, så din tavle bliver til en dekoration i sig selv i stedet for bare at være en sort og firkantet overflade.

Alt du skal bruge af tavlekridt og skolekridt

En tavle er selvfølgelig ikke meget værd, hvis du ikke kan skrive på den. Derfor skal du naturligvis også have en solid beholdning af tavlekridt og skolekridt, så du altid har et skriveredskab ved hånden, når du har behov for at skrive noget ned, eller når du eller dit barn gerne vil være kreativ med en masse forskellige farver.

Vi sælger pakker med klassiske hvidt tavlekridt, mens du selvfølgelig også kan få pakker med tavlekridt og skolekridt i alle verdens farver, så du altid kan finde det stykke kridt, du skal bruge, når du skal farvelægge et træ, tegne en husmur eller lave noget helt andet med et stykke kridt i en specifik farve.

Vi sælger også forskellige former for tilbehør, hvor du bl.a. kan vælge mellem kridtholdere og forskellige tavleredskaber.

Du kan også bruge tavlefolie til at lave din egen whiteboardtavle, eller købe et færdigt whiteboard her. Til egenproduktion af tavler kan også anvendes tavlemaling eller magnetisk maling, hvis du vil lave en magnettavle.

Find en god idé til dit næste projekt med tavlefolie

Med tavlefolie kan du lave en flot og brugbar tavle på en ledig overflade i dit hjem. Men tavlefolie kan på samme tid også fungere som et kreativt element i din bolig, mens tavlefolie også kan indgå i en række kreative projekter.

Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad tavlefolie kan bruges til, kan du altid kigge med i vores idékatalog, hvor du kan kigge forbi, når du mangler en god idé. Her har vi samlet en række forskellige projekter, som bl.a. involverer brugen af tavlefolie, og vi vil derfor opfordre dig til at kigge med, hvis du elsker at være kreativ og skabe nogle flotte kreationer fra bunden.

Alle projekter kommer med udførlige guides, så du nemt kan komme i mål med selv komplicerede projekter. 

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.