Brød i foret rødlerspotte på bål

#v13429

Det lille brød er bagt i en bagepapirsforet rødlerspotte med låg af staniol i gløderne på et bål.

Vælg produkter til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Natur-klog (naturalistisk viden): Ved du, at børns naturklogskab stimuleres, når de erfarer varmens virkning på både dej og ler?
Guide step %d
Ingredienser   50 g gær, 5 dl vand, 2 tsk. salt, 2 tsk. sukker, 1/2 dl rapsolie, 600 g hvedemel, 200 g durummel. (Se de færdige pottebrød på billedet og bemærk, at portionen rækker til 15 stk.)
Guide step %d
1.   Vandet hældes i stor skål og gæren udrøres heri. Tilsæt sukker, salt og rapsolie. Rør lidt rundt og tilsæt melet lidt af gangen. Dejen samles og æltes, til den slipper hænder og værktøj, hvorefter skålen dækkes med et fugtigt klæde. Nu hæver dejen et lunt sted 1 time.
Guide step %d
2.   De 15 rødlerspotter fores med bagepapir á stykker på ca. 20 x 20 cm. Hver foret potte fyldes halvt op med dej. Af staniol laves et låg til hver potte og lægges på. OBS! Hullet i bunden af rødlerspotten kan evt. også lukkes til med en lille kugle staniol.
Guide step %d
3.   Læg potterne i bålets gløder, hvor brødene bages ca. 10-15 minutter.
Allerede tilmeldt? Download skabelonen
Gå også på opdagelse i:
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.