Papir- og kartonreoler

Stort udvalg af kartonreoler til skoler, institutioner og hobby. Reolerne bruges til nem opdeling af karton i farver. Vælg mellem flere slags kartonreoler i træ eller hvidmalet metal. Vores kartonreoler fås med eller uden karton.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Smart opbevaring til dit papir og karton

Papir og karton kan nemt bare ende med at komme til at ligge i en skuffe eller på skrivebordet. På den måde er det ikke nemt at have et overblik over, hvor meget og hvilket papir, man har. Vil du gerne have bedre overblik over dit papir og karton, så du ved, hvor det er, næste gang du f.eks. skal klippe julehjerter eller lave et fødselsdagskort. Så er det en papirreol eller kartonreol, du skal have fat i. Med sådan et møbel har du altid styr på, hvor dit papir er, og du kan nemt finde det frem til dit kreative projekt.

Her hos os kan du få en reol, som egner sig til at opbevare karton og papir i. Du kan nemt ende med at have en masse karton, når du f.eks. køber ind til årets juleklippedag, eller når det er tid til at lave påskepynt. Der er mange forskellige ting, du kan fremstille af karton, og det er noget alle i familien kan være med til. Derfor er det også rart at have noget ordentligt opbevaring til al din karton og papir.

Papirreol og kartonreol til det kreative kontor

Har du et kontor eller et rum, hvor du opbevarer dine kreative hobbyartikler, så er en kartonreol helt sikkert noget for dig. Med en kartonreol har du altid styr på, hvor dit papir og karton er.

Du kan indrette dig både hyggeligt og praktisk på dit kreative kontor. Det er vigtigt at have en masse gode hylder og reoler, som du kan opbevare alt dit hobbygrej i. Når du har et godt opbevaringssystem, så er det også meget nemmere at finde det, som du har brug for. Især hvis du har mange forskellige hobbyartikler.

Ethvert kreativt kontor har naturligvis brug for et godt og stort skrivebord, en behagelig kontorstol, og så selvfølgelig opbevaringsmuligheder. En kartonreol kan du have stående på skrivebordet, hvis du har plads til det. Den kan også stå på gulvet eller under dit skrivebord.

En kartonreol kan du få i mange forskellige varianter. Der er f.eks. flere størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Har du meget karton og papir, så er det naturligvis en stor papirreol, du har brug for. Hvis du ikke har brug for det helt store lager af papir og karton, så kan det være, at du blot har brug for en lille reol.

Se vores store udvalg af skole- og kontorartikler.

Reoler til forskellige behov

Kartonreoler kan du som nævnt få i forskellige størrelser. På den måde har du mulighed for at opbevare rigtig meget papir og karton. Du kan få kartonreoler, der passer til forskellige størrelser papir som A4, A5 og A6. Med alle disse typer papir har du god mulighed for at lave en masse forskellige kreative projekter, især hvis du har meget papir i forskellige farver.

Papir og karton giver dig rigtig mange muligheder for at lave en masse kreativt. Du kan f.eks. lave hjemmelavede kort til jul og fødselsdage. Uanset om du har meget eller lidt papir, så kan det være rart at have et sted at lægge det. Du kan også bruge papirreolen til færdige projekter, hvis du vil være sikker på, at de ikke bliver væk. Har du f.eks. lavet en masse julekort eller fødselsdagskort, så kan du sagtens bruge papirreolen til at opbevare dem. Så ved du, hvor de er, når du får brug for dem. Der er mange muligheder med en kartonreol, du kan bruge den helt som du har lyst.

Være kreativ med karton og papir

Med karton og papir er der inden grænser for, hvad du kan fremstille. Har du dit papir og karton i en kartonreol, så er det nemt for hele familien at få fat i papiret, når behovet for at lave noget kreativt opstår.

Brug karton, når I skal klippe julepynt. Her kan I lave flettede julehjerter, juletræer, stjerner, snefnug og meget mere. Julekort er også oplagte at lave med karton i forskellige julede farver. Julepynten kan både bruges til at hænge rundt omkring i jeres hjem, men det kan også hænges på juletræet, når det skal pyntes.

Når det er påske, er det også oplagt at lave en masse flot pynt af papir. Klip en masse søde påskekyllinger, påskeharer og æg ud i papir. I kan lave nogle rigtig flotte papiræg med en masse karton i flotte farver. Klip f.eks. en oval form ud, der minder om et æg, og klip og tegn mønstre på dette. Herefter kan det hænges op i hjemmets vinduer eller på væggene. Til påske er det også tid til at lave gækkebreve. Lav nogle flotte gækkebreve med nogle flotte udklip i forskellige farver. Det er en hyggelig og simpel aktivitet, som alle i familien kan være med til.

Kartonreolen er altså rigtig praktisk at have, hvis du og din familie godt kan lide at slippe fantasien løs og klippe og klistre i papir og karton. Er det børnene, der er vilde med at være kreative med karton, så kan en kartonreol også være en del af et børneværelse.

Et møbel til den kreative

En kartonreol er også en god gave til den kreative sjæl, der godt kan lide at have styr på sit hobbygrej. Hvis du kender en, der godt kunne bruge noget opbevaring til sit papir og karton, så er en kartonreol en rigtig god idé. Det er et møbel, der kan fuldende det kreative kontor, hos den hobbyentusiast, der ellers har det meste andet udstyr.

Den kan som nævnt også bruges til færdige hobbyprojekter, så der er helt sikkert mange, der vil have glæde af at have en kartonreol på sit hobbykontor. Hvis du har en masse karton, men ikke helt ved, hvad du skal bruge det til, så kan du kigge forbi vores kæmpe idékatalog. Her kan du finde inspiration til kreative hobbyaktiviteter med karton og mange andre ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med karton og papir. Kombiner det også gerne med andre hobbyartikler.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.