Magneter

Stort udvalg af mange slags magneter. Her finder du stærke magneter, power magneter, magnetbånd og magnetplader, så du kan lave dine egne personlige magneter til køleskabet, opslagstavlen osv. Du finder også magnetark med udstansede magnetfigurer med fortrykte motiver, der let dkoreres med tusch eller farveblyanter.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Magneter i alle størrelser og former

Her hos Creativ Company har vi et stort udvalg af mange forskellige slags magneter. Uanset om du er på udkig efter almindelige magneter, power-magneter, magnetbånd eller magnetplader – så kan du finde det her hos os.

Er du i det kreative hjørne, så kan du også lave dine egne magnetfigurer med vores fortrykte motiver. Disse kan let dekoreres på flotte og farverige måder med tuscher eller farveblyanter fra vores sortiment.

Hvad er forskellen på de forskellige magneter?

Ovenover opridsede vi en lang liste af forskellige navne på magneter. Men er du egentlig helt klar over hvad de forskellige betegnelser dækker over? Så er hjælpen på vej - herunder får du en gennemgang af de forskellige magneter, så du kan blive klogere på dit køb.

  • Magnetbåndet fås i både én meter og 10 meter her hos os. Det kan afkortes i den længde, som du lige præcis ønsker. Dette gøres nemmest med en god saks eller hobbykniv. Beskyttelsespapiret fjernes herefter let og elegant. Stykket kan herefter fastgøres på bagsiden af den flade, som skal være magnetisk. Derudover har båndet den klare fordel, at det kan bøjes, så du kan bruge det på bøjelige flader. Det kan fx være på små objekter eller billeder, som du ønsker at have hængende på køleskabet til evigt minde.
  • Power-magnet, er super stærke magneter, som navnet også antyder. De kan holde større emner end almindelige magneter. Du kan lime dem fast med en limpistol på bagsiden af objektet. Med disse power-magneter er du fri for, at dine ting pludselig falder ned fra køleskabet eller lignende.
  • En magnetplade giver dig mulighed for at udklippe lige præcis den form af magnet, som du har brug for. Her er der ikke nogen specifikke mål, dem vælger du nemlig frit selv. Derudover er magnetpladen ligesom magnetbåndet også selvklæbende.


Magneter med Silk Clay og rulleøjne Havdyr magneter dekoreret med tusch - lavet af magnetplader Hjemmelavede køleskabsmagneter Magnetiske bogstaver lavet med magnetbånd

Vær kreativ med magneter

Synes du at de almindelige sorte magneter er en anelse kedelige at have hængende? Bare rolig, så har vi noget i sortimentet, som du i den grad vil elske.

Det er nemlig de udstansede magnetfigurer med fortrykte motiver. Vi har både motiver med havdyr, transportmidler og motiver med søde sager og sommerfigurer. Alle disse kan farvelægges med blyanter eller tuscher. Her har du frit spil til at farvelægge på livet løs, og give dine magneter noget mere spræl, som hurtigt vil fange folks blik.

Farvelæg en lækker is i regnbuens farver og hæng den op på køleskabet. Det kan også være et fremragende projekt at lave sammen med børnene. Her kan de male flotte hvaler og søheste, som de kan have hængende på deres opslagstavle på værelset. Dette er også medvirkende til at skabe et flot og farverigt udtryk til værelset, som børnene selv har været med til at lave.

Få inspiration i vores samling af kreative idéer.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.