Kalendere, notesbøger og malebøger

Kalendere, notesbøger og malebøger er perfekte til et kreativt afbræk fra en digital verden. Hold styr på aftaler og lister med vores kalendere, journals og planners, eller brug vores notesbøger til noter, scrap og skitser. Malebøgerne er desuden ideelle som et afstressende element i hverdagen.

Kalendere, notesbøger og malebøger
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreativitet og orden med kalendere, notesbøger og malebøger

Hvis du er vild med ting såsom at strukturere, organisere , tegne, male, føre dagbog eller at lave bullet journals, så er produkterne i disse kategorier sikkert et rent slaraffenland for dig. Næsten lige meget hvad du kan forestille dig inden for papirvarer, så kan du finde det her på vores webshop.

Mange af produkterne er klar til brug, og det er for eksempel ting som kalendere og malebøger. Men du kan også finde ting, som er beregnet til, at du sætter dit personlige præg på dem. Når du går på opdagelse blandt alle vores produkter, så vil du hurtigt opdage, at vi både har produkter i afdæmpede farver og de mere farvestrålende papirvarer.

Du kan derfor finde produkter, der er velegnet til brug på kontoret, hvad enten du arbejder på et kontor i byen eller derhjemme, ligesom du kan finde varer, der er perfekte til de kreative hobbyer.

Gennemse alle produkterne her på siden eller vælg en underkategori

Papirvarer er en essentiel del af vores produktsortiment, så derfor kan denne kategori inden for kalendere, notesbøger, malebøger og lignende blive meget omfattende. Hvis du gerne vil se alt det vi kan tilbyde inden for denne overordnede kategori, så kan du sagtens kigge alle varerne igennem. Hvis du på forhånd ved, hvad du leder efter, så kan du i stedet klikke dig videre til en af underkategorierne.

Underkategorierne på denne side er:

Det varierer hvor mange produkter, der er i de forskellige underkategorier, men uanset antal, så har vi valgt at opdele produkterne, sådan at det er nemmere for dig at finde, hvad du leder efter. Når vi grupperer tingene for dig, sparer du tid. Og det er tid, som du kan bruge på andre og sjovere ting såsom at kaste dig over din nye kalender, julekalender, bullet journal, planner, malebog eller notesbog.

Kig nærmere på vores spændende kalendere

I kategorien kalendere og julekalendere finder du almindelige kalendere, som følger året fra januar til december. Produkter af typen kalender kan også være familiekalendere og evighedskalendere.

Kategorien omfatter også julekalendere, hvilket er særligt nyttigt i månederne op til december. Flere af produkterne af denne type er kalendere, som du eller et barn selv kan lave. Nogle pakker med julekalendere vil indeholde flere styk, og der vil formentlig være et motiv på fronten, som du kan farvelægge, og 24 låger med tilhørende felter, som du kan lave en lille tegning i.

Du kan også være heldig at finde julekalendere med en blank front. Så kan du eller et barn være kreativ med at lave et stort, flot billede.

Notesbøger til mange forskellige formål

En notesbog kan bruges til at tage noter i. Det ligger da også i navnet. Men udover denne oplagte ting, så kan notesbøger også bruges til at tegne i (især hvis det er skitsebøger uden linjer), og du kan også skrive digte, sangtekster og noveller. En notesbog kan også sagtens fungere som årbog eller dagbog, og du vil derfor kunne kombinere flere ting.

I kategorien med notesbøger finder du almindelige notesbøger i A5-format med linjerede sider, men du finder også kinabøger, skitsebøger, scrapbøger, øvehæfter, inspirationshæfter, dokumentationsbøger og notesbøger med spiralryg.

Udover det klassiske A5-format, som svarer til et halvt A4-ark, så finder du også notesbøger i andre formater. Det kunne være et kvadratisk format i størrelsen 14x14 cm, eller det kunne være A6-format.

Vær kreativ med at male i malebøger

Mange af notesbøgerne her på denne overordnede kategoriside tager udgangspunkt i, at der er noget, du skal nå, eller der er noget, du skal huske at gøre. Det er dermed med fokus på gøremål og det praktiske, og det hjælper dig med at huske. Men for at kunne huske godt, så handler det om at få nok søvn, og du kan bedre falde i søvn, når du er afslappet.

Du kan afstresse ved at sætte tempoet lidt ned, og en rigtig god metode til at gøre netop det er at fordybe sig i at male. Derfor forhandler vi også malebøger. At male i malebøger er ikke forbeholdt børn, men hvis du gerne vil have nogle 'modne' motiver, så er der masser af give dig i kast med i Mandalas- og mindfulness-malebøgerne.

Leder du efter tegnesager til at male med? Så se vores store udvalg af bl.a. farvekridt, farveblyanter og tuscher.

Eksempler på hvad du selv kan lave

Du er selvfølgelig altid velkommen til at personliggøre alle produkter, du køber fra os, men der er nogle ting, der er mere oplagte at sætte dit personlige præg på end andre.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tager et produkt i brug, vil du ikke kunne bytte det og få pengene retur. Det gælder især, hvis du har ændret på produktet. Selvom dine forandringer måske er smukke og gør produktet helt unikt, så har det ikke så høj en værdi for os i forhold til, at vi skal kunne sælge det til igen.

Kalendere er lige ud ad landevejen, og de venter blot på, at du tager dem i brug. Men andre ting, såsom notesbøger og journaler, kan du sagtens personliggøre ved at male omslaget og sætte klistermærker og anden pynt på siderne.

Et oplagt eksempel på noget, som du selv kan lave, er en bullet journal. Vi forhandler både omslag og ark, der passer perfekt ind i visse omslagsstørrelser. Du vil også kunne købe smukke post-its og skilleblade, så du kan personliggøre din bullet journal endnu mere.

Du kan finde mere inspiration i vores idékatalog.

Creativ Company deler din passion for papirvarer

Vi er også nørder når det gælder kalendere, notesbøger, stickersbøger, malebøger, bullet journals og meget andet. Vi forhandler mange andre papirvarer, som du kan finde i andre kategorier her på vores webshop, men her på denne side er der fokus på nogle udvalgte produkter.

Når du har styr på både dit arbejdsliv og dit privatliv, så kan du bedre balancere dine gøremål og få tid til kreative hobbyer. Det håber vi på at kunne hjælpe dig med via vores produkter. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til os.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.