Boligindretning

Gør boligindretningen unik og personlig med boligtilbehør, du selv har dekoreret. Uanset, om du leder efter lysestager, der kan skabe hygge, vaser og krukker til blomsterne eller små spejle, er der her rig mulighed for at finde ting til boligen, du kan sætte dit personlige præg på.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 235

pr. side
Stigende orden

Varer 1-36 af 235

pr. side
Stigende orden
"

Dekoration til den kreative sjæl

Elsker du dekoration og at sætte dit helt eget og unikke præg på tingene, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Creativ Company (eller CChobby, som vi også er kendt som) har vi nemlig masser af emner, som er oplagte til forskellige former for kreativ og personlig dekoration. Og udvalget er stort, da du kan dekorere på et væld af forskellige materialer til forskellige formål – og med et væld af forskellige teknikker.

Dekorer fx figurer af papmaché eller træ med decoupage, eller prøv kræfter som porcelænsmaler på glas, porcelæn, terrakotta m.m. Du kan også lave dekorationer med maling ellermosaikæsker og gøre dem til Pandoras æske, eller hvad med at lade børnene lave en hel bondegård ved at dekorere dyr i forskellige materialer med Silk Clay eller Foam Clay .

Mulighederne er mange, og mangler du inspiration til, hvordan du kan dekorere forskellige materialer, så lad dig inspirere af vores mange teknikker og idéer til dekoration her .

Pynteting til dekoration i boligindretningen

Skab en personlig og unik boligindretning med dekorationer, du selv eller måske børnene har lavet. Hos Creativ Company finder du et stort udvalg af pynteting til boligindretningen , som er velegnet til personlig dekoration. Dekorer fx de flotteste lysestager eller vaser og krukker, eller hvad med at udsmykke dine egne småmøbler , såsom et lille bakkebord, skuffemøbel eller en skammel? Det er blot noget af det boligtilbehør til dekoration, du finder hos os.

Udover pynteting til hjemmet har vi også masser af brugsgenstande i forskellige materialer til kreativ dekoration – bl.a. bakker, bordskånere , krus, skåle og øvrige brugsgenstande .

Stort udvalg af figurer til dekoration

Skal børnene lære at stave eller tælle, har vi også et stort udvalg af bogstaver, tal og ord i fx træ eller pap. Alle lægger de op til kreativ dekoration, så det bliver endnu sjovere at lære. Bogstaver, tal og ord er desuden også populære at dekorere og bruge som pyntegenstande i hjemmet. Mal dem fx med hobby akrylmaling , decouper dem med decoupagepapir , eller beklæd dem farvet modelleringsmasser osv.

Desuden har vi et stort sortiment af forskellige dyr og figurer til pynt eller leg. Dekorer fx din egen zoologiske have med vores dyr og insekter i et væld af materialer som træ, keramik, styropor osv. Vi har også masser af engle figurer og julefigurer , der blot venter på dekoration af en kreativ hånd, så de kan skabe masser af julestemning. Eller hvad med at dekorere et af vores mange flotte hjerter og give det til en, du har kær?

Det er blot et lille udvalg af vores mange figurer og dekorationsemner. Vi har endnu flere, hvis du dykker ned i de forskellige kategorier her på siden.

Herfra vil vi til sidst blot ønske rigtig god fornøjelse med dine kreative dekorationer.

"
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.