FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Produkter

Er du på jagt efter hobbyartikler og hobbymaterialer til dit kreative projekt og hobbyaktiviteter, så er du havnet det helt rette sted. Hos os finder du nemlig over 12.000 hobbyartikler, der spænder bredt over mange forskellige varekategorier indenfor den kreative hobbyverden. Så uanset om du er til klippe-klistre, modellering, håndarbejde eller en anden kreativ hobby, finder du materialerne, du skal bruge her.

Online hobby butik med alt i hobbyartikler

Er du på jagt efter hobbyartikler og hobbymaterialer til dit kreative projekt? Eller leder du efter inspiration til hobbyaktiviteter du kan lave med børnene eller til dit eget nye kreative projekt? Så er du havnet det helt rigtige sted. Gå på opdagelse i vores mere 12.000 hobbyprodukter, der spænder bredt over mange forskellige varekategorier indenfor den kreative hobbyverden. Hos CC Hobby shop finder du alt fra tekstiler, garn, perler og smykker, til selve værktøjet du skal bruge for at komme godt i gang med dine kreative projekter. Så hvad enten du er på udkig efter piberensere, farveblyanter, lim, Diamond Dotz, Silk Clay, FIMO®, Foam Clay, perleplader eller Posca tusser, kan vi hjælpe dig.

Søger du nogle specifikke hobbymaterialer?

Vi bestræber os på at være din foretrukne hobbybutik, når du shopper online. Derfor håber vi selvfølgelig på, at du finder nøjagtig hvad du søger til lige netop din eller dine børns hobby. Går du efter nogle helt specifikke hobbymaterialer eller hobbyartikler, så brug gerne vores søgefunktion i øvre venstre hjørne. Denne vil hjælpe dig frem til nøjagtigt det hobbyprodukt, du leder efter. Har du kun lige sporet dig lidt ind på, hvad du er ude efter, så vil vores menupunkter helt sikkert kunne hjælpe dig godt på vej. Du kan finde produkter inden for Dekorationsemner og pynteting, Basisvarer og værktøj, Maling, farver og tilbehør, Papir hobby, Modellering og støbning, Festartikler og gaveindpakning, Tekstiler og garn, Perler og smykkedele, Marketingsmaterialer, Skole- og kontorartikler, DIY Kits. Vi kan lige give dig et par eksempler på, hvad der gemmer sig inde under de enkelte menupunkter.

Dekorationsemner og pynteting

Ønsker du at gøre dit hjem mere personligt, og lade din indretning fremhæve dit kreative jeg? Så begiv dig ud i kreativt projekt, som kan pynte i vindueskarmen eller på spisebordet. Vi sørger for at følge med i de hotteste trends inden for boligindretning og dekoration, og giver dig inspiration til hvordan du, ved hjælp af ganske få elementer, kan lave det selv. Skal dine børns navne stå med store træbogstaver på deres døre, så kan du finde dem her, samt inspiration til, hvordan du gør dem personlige. Det er også her du finder materialer til hjemmelavet jule- og påskepynt eller hobbymaterialer til at dekorerer din terrasse. Find eksempelvis fine lanterner og blomsterkrukker, som du kan dekorere, så det passer ind i lige netop dit hjem. For at summere op, så finder du alt fra krukker og lanterne til julepynt og pynteæsker under Dekorationsemner og pynteting.

Papirhobby

Papirhobby er en meget populær hobbyaktivitet, hvor alle kan være med. Der findes utallige muligheder for at være kreativ med papir, og sværhedsgraden er fuldstændig op til en selv. En af årsagerne til, at lige netop papirhobby er blevet så populært, er at selve processen med at skabe noget ud af papir er sjov, og resultatet bliver til noget smukt, som man faktisk gerne vil have stående fremme. Under papirhobby har vi et stort udvalg af papir og karton i alle de farver, du kan komme i tanke om. Du kan også finde knive og skæremaskiner, så dine projekter med papiret bliver sirligt og præcist. Papirpynt er særligt populært i forbindelse med julen, hvor der skal klippes julehjerter og foldes kræmmerhus, men det er også populært for dig, som går op i at lave flotte hjemmelavede kort eller til dig, som er vild med origami.

Tekstiler og garn

Er du vild med at strikke, hækle, sy, brodere eller lignende? Så er det under Tekstiler og garn du skal kigge. Her finder du et stort udvalg af alle de hobbymaterialer du skal bruge, for at give dig i kast med det klassiske håndarbejde. Inden for stofkategorien finder du stof til duge eller gardiner, silke- og bomuldsstof, møbelstof og mange flere metervarer. Så hvad end du vil sy noget til dig selv, din mand, din veninde, dit barn dit kæledyr eller din bolig, så kan du finde den helt rette stoftype her. Det er også her på siden, at du kan finde færdigsyede emner, hvor du selv kan lægge det sidste touch på med tekstildekoration. Her finder du blandt andet T-shirts, tasker, kasketter og hatte, muleposer og punge og meget mere. Du kan også finde alt inden for garn, fx bomuldsgarn og uldgarn samt alt du skal bruge til selve strikningen, såsom strikkepinde og hæklenåle. Vil du gerne lave en lækker fleecetrøje til dig selv, så er det også under dette menupunkt, at du finder materialerne til filt og fleece. Går du derimod efter et helt konkret brand? Så kan du også finde frem til dette. CC Hobby shop råder over mere end 40 forskellige brands inden for hobbyartikler og hobbymaterialer, og du kan nemt søge hvert enkelt brand frem i vores søgefunktion, eller du kan klikke på "Brands" i menuen i toppen af siden.

Bliv inspireret til din næste hobbyaktivitet

Ved du ikke helt endnu, hvad du præcist søger, kan du finde inspiration i de forskellige bokse her på siden, eller du kan gå på opdagelse i vores Kreative ideer. Disse finder du i menupunktet Kreative Idéer i topmenuen. Her har vi samlet en masse guides til, hvordan du kan bruge vores forskellige hobbymaterialer til kreative projekter. Du bestemmer sværhedsgraden. Vi er en hobbybutik, som favner bredt og gerne vil være noget for både dig, som kaster dig ud i dit første kreative projekt, og dig, som er rutineret og drives af nye og spændende udfordringer med dine hobbyaktiviteter.

Vores idéer er kategoriseret efter emne, så du nemt kan finde inspiration til bl.a. hækling, strikning, jul, påske, konfirmation, fastelavn, halloween og meget mere.

YouTube

Du kan også finde inspiration til, hvordan du skal bruge dine hobbyartikler og hobbymaterialer på CC Hobby's YouTube kanal. Søg på CC Hobby og lad dig inspirere til nye måder at anvende dine nyindkøbte hobbymaterialer på. Det kan også være at du har købt et DIY-kit og er i tvivl om, hvordan du skal få det startet op. Her er der også hjælp at hente på vores YouTube kanal, med vores DIY guides, som trin for trin tager dig igennem opbygningen af det DIY-kit du netop har købt.

Butik i Holstebro

Er du i nærheden af Holstebro, kan du besøge vores flotte hobbybutik Creativ Shop, hvor du kan købe de fleste af vores produkter. Find vores hobbybutik i Holstebro her.

Både i butikken og på webshoppen finder du gode tilbud på hobbyprodukter. Du kan desuden tilmelde dig vores nyhedsmail, og modtage gode tilbud og rabatter. Hold også øje med vores Black Friday tilbud til november.

Kreativ leg er kreativ læring

Hos CC Hobby går vi meget op i, at de projekter og lege med børn, som vi lægger op til, stimulerer børnene og lærer dem at være kreative og udfolde deres kreative ideer på bedste vis. Vi går op i, at den tid vi har med jeres børn, skal bidrage til noget positivt i både deres og jeres verden. Derfor vil vores hobbyartikler være at finde for både B2C, B2B og B2G kunder. Vi vil gerne bidrage til, at kreativiteten får en større plads i institutionerne rundt om i landet, herunder børnehaver, folkeskoler og SFO'er, så kreativiteten sættes på dagsorden alle de steder, hvor børnene har deres hverdag. Så er du inde på vores webshop, som pædagog eller skolelærer eller fra anden relevant branche, så henvend dig gerne til os mail@cchobby.dk eller på tlf. 96 13 30 10, så du kan få dit eget personlige login og opnå fordelagtige priser til den virksomhed eller institution du arbejder for.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.