Læderpapir jul

Læderpapir jul

Læderpapir (en blanding af papir og stof med en læderlignende overflade) er et spændende materiale at lave julepynt i. Derfor finder du her masser af idéer til julepynt i læderpapir.


1 ) Udvalgte idéer

2) Uundværlige varer

3) Flere materialer

4) Alle idéerne


2. 

 

3. 

Find flere materialer

 

4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

Læderpapir til jul

”Læderpapir til jul – hvad er nu det for noget?” – sådan tænker du måske. Læderpapir er dog et oplagt materiale at lave hjemmelavet julepynt i, hvis du gerne vil tilføje et nyt, moderne og rustikt tvist til julen.

Hvad er læderpapir?

Læderpapir er lavet af cellulose og latex og har en læderlignende overflade. Her får du altså en blanding mellem papir og stof, der ligner læder (og dermed er 100 % vegansk). Det gør også, at læderpapiret favner alle de kreative egenskaber og muligheder, som både papir og stof har. Derfor kan du både sy, stryge, male og klippe i læderpapir. Desuden kan du vaske læderpapiret på 40 °C, hvorved det får et mere rustikt look. Hos os finder du læderpapir i masser af forskellige varianter – vi tilbyder både læderpapir stjernestrimler samt læderpapir i ark, flettestrimler, udstansede figurer, færdigsyede emner og ikke mindst forskellige materialesæt med læderpapir til jul. Vores læderpapir fås i flere forskellige farver, ligesom der både er varianter med og uden print. Til jul vil vores læderpapirvarer i farverne rød, guld, sølv, rosaguld, hvid og brun/natur især være oplagte.

Hvorfor bruge læderpapir til jul?

Læderpapir til jul er oplagt, hvis du gerne vil tilføje et moderne tvist til den ellers traditionelle julepynt. Læderpapiret i julen giver nemlig et stilrent, naturligt og moderne udtryk, som samtidig er tidløst. Desuden har læderpapiret et lidt råt og rustikt udtryk, der sagtens kan mikses med klassisk julepynt. Pga. de mange egenskaber kan du også lave rigtig meget forskellig julepynt med læderpapir – fx kan du lave alt lige fra flettede julehjerter og julestjerner til julekugler og flettede kurve.

Hjemmelavet julepynt i læderpapir

Mulighederne for at bruge læderpapir i julen er mange. Og mangler du inspiration til hjemmelavet julepynt i læderpapir, så har vi naturligvis masser af idéer med udførlige step-by-step-vejledninger til dig.

Lav bl.a. klassisk julepynt som fx flettede julehjerter af læderpapir i natur og guld farver eller en flettet julestjerne af læderpapir stjernestrimler ophængt med lædersnor og træperler. Både flettede julehjerter og flettede julestjerner er traditionelt julepynt. Ved at lave dem i læderpapir får de dog et mere moderne og stilrent og rustikt udtryk. Derfor er det også oplagt at lave julekugler i læderpapir – en julekugle lavet som kogle af læderpapir vil fx pynte flot på juletræet eller i et lille vindue.

Kan du godt lide at sy, så er det selvfølgelig også en mulighed at sy hjemmelavet julepynt i læderpapir. En julestjerne syet i læderpapir og pyntet med broderi er fx også oplagt som pynt på juletræet eller i vinduet.

Med vores læderpapir flettestrimler kan du også lave masser af flot julepynt. Lav fx en kurv i læderpapir flettestrimler sat sammen med nitter – den vil helt sikkert pynte i ethvert hjem og give mange misundelige blikke – og samtidig kan den også bruges udover julen.

Dette er blot nogle af de mange idéer, vi har til hjemmelavet julepynt i læderpapir. Så lad dig endelig inspirere, og kast dig ud i at bruge læderpapir til jul. Vi ønsker dig god fornøjelse og en rigtig glædelig læderpapir jul.