Juleklip med skabeloner

Juleklip med skabeloner

En klippedag er ikke rigtig uden juleklip skabeloner. Hos os finder du et helt udvalg af skabeloner, som kan hjælpe dig til en endnu sjovere klippedag både for børn og voksne. Skabelonerne er udviklet, så alle - uanset alder og øvelse - kan være med.
Du behøver ikke meget andet end saks, papir og limstift, før du er klar, når du har disse skabeloner.


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

5. 

Find også inspiration til

 

Derfor skal du bruge juleklip skabeloner

De fleste kan godt lide at have skabeloner til juleklip lige ved hånden.
Hvorfor?
Fordi det giver tryghed at vide det kan lykkes med at lave lige præcis det, vi ønsker at lave. På den måde bliver det bare en sjovere og hyggeligere aktivitet at kaste sig ud i, hvor man kan koncentrere sig om det vigtigste - nemlig at lave fint og sjovt juleklip selv.
Skabeloner er et særligt vigtigt værktøj at have ved hånden, når det er børn, der skal lave juleklip. Vores skabeloner til julepynt bliver brugt på mange skoler og i mange institutioner. Det ser vi som tegn på kvaliteten af vores juleklip skabeloner.

Sådan kan du også bruge juleklip skabeloner

Kan man kun bruge skabelonerne på karton og papir?
Nej. Selvom det mest oplagte er at bruge juleklip skabelonerne til at klippe i karton og papir, som man traditionelt gør, så er det ikke det eneste, de kan.
Du kan også bruge dem til at lave julepynt i filt, fx et hjerte klippet i filt, hvor du syr langs kanten med stikkesting.

På den måde kan du give en klassisk disciplin som juleklip et helt andet udtryk.

Prøv de mest populære skabeloner til juleklip

Der er mange skabeloner til julepynt, som du nemt kan downloade og printe. Nogle af dem er en tand mere populære end andre blandt besøgende hos CChobby.

Her er de tre mest populære juleklip skabeloner:

  • Papirklip til jul efter fleksibel skabelon: julemand, juletræ og julemus: Skabelon med flere dele, så du bl.a. kan lave juletræer, engle og julemænd
  • Rensdyr klippet i karton efter skabelon:Med denne skabelon kan du lave sjove rensdyr. På skabelonen kan du se, hvor mange du skal bruge af hver del, før du har et færdigt rensdyr.
  • Skabeloner jul:Skabeloner til engle, hjerter, snefnug og juletræer. Når du printer skabelonerne, får du dem i to forskellige størrelser, så du selv kan bestemme, om de skal være store eller små

Men udvalget af skabeloner er meget større, så der er rig grund til at gå på opdagelse.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave dit julepynt med skabeloner.