Juleklip

Juleklip

Har du prøvet at lave juleklip - og løbe tør for idéer? Uanset om det er sket, eller du kunne frygte det, vil vi gerne hjælpe dig med en masse idéer.
Derfor har vi samlet en masse inspiration til dig i et forsøg på at give dig en hyggelig stund med juleklip. Og vi har samlet det, du kan få brug for.


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 5
/40 /80 /120
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 5

Derfor skal du selv lave juleklip

Forestil dig, at du har samlet familie og gode venner til en hyggelig stund i julen. Noget af det allerbedste, vi ved til den slags hygge, er at klippe og klistre jeres egen juleklip.

Her skal alle kunne være med - både det lille barn på ikke mere end et par år, som lige har lært at klippe med en saks, din kreative veninde, som selv finder på idéer til juleklip ud af den blå luft, og bedstefar, som bliver lokket til at fatte saksen, fordi børnebørnene gerne vil klippe og pynte juletræer i karton sammen med ham.

Sådan kommer du i gang med juleklip

Hvad skal der til for at komme i gang med juleklip?
Ikke ret meget.
Det kræver værktøj - som fx. saks, lim og noget at tegne med. Men det allervigtigste er papiret. Det kan være mange forskellige slags - karton, glanspapir, harmonikapapir, origamipapir, osv.
Så er du klar til at lave juleklip.

Hvis der er mange børn med til at klippe og klistre, så vil vi anbefale vores figurer i udstanset karton. Her er mange af julens favorit motiver i en version, der gør det nemt for børn at have en rigtig god oplevelse med at lave julepynt i karton og papir.
Husk også at besøge vores side fyldt med skabeloner til juleklip - lige til at downloade og printe, så du har dem til at klippe efter. Så bliver det ikke meget nemmere at lave juleklip.

Idéer til juleklip

Der er næsten uanede muligheder til juleklip du selv kan lave. Har du prøvet disse, som er nogle af de allermest populære idéer til juleklip?

 • Nisser
 • Engle
 • Stjerner
 • Snefnug
 • Juletræer

Men der er mange flere skønne, sjove, nemme og lidt udfordrende idéer, du kan hygge dig med at lave. Hvis du har lyst, kan du også bygge videre på idéerne og lave dem dine helt egne.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave juleklip.