Juleborddækning

Juleborddækning

Mangler du inspiration til din juleborddækning?
Der er mange måder, du kan gøre julebordet personligt og tilføje det ekstra julestemning for at give dine gæster, hvad enten de er børn eller voksne, en nærmest magisk oplevelse.
Her på siden har vi samlet idéer til smukke juleborde og forsøgt at gøre det nemt for dig at finde det, du skal bruge.


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

Derfor skal du lave en kreativ juleborddækning

Hvorfor egentlig gøre noget særligt ud af julebordet?

At dække et julebord kan være et skønt kreativt projekt på linje med alle dine øvrige kreative sysler. For det drejer sig ikke blot om tallerkener, knive, gafler og glas.

Et smukt julebord er meget mere end det.

Derfor har man virkelig mulighed for at udtrykke sig kreativt. Både til glæde for dig selv og dine gæster. For det kan virke, som om det hele bare smager lidt bedre, at samtalerne bliver lidt sjovere, når der er gjort noget særligt ud af borddækningen.

Sådan dækker du et smukt og kreativt julebord

Der er nogle ting, som bare ikke kan undværes til et julebord.

Her er dugen og servietterne svære at komme udenom. Hvis du har brug for en ‘nem løsning’, så er vores Happy Moments duge og bordløbere både smukke og praktiske. Det er imiteret stof, som er ikke-sugende og derfor kan tørres over med en klud, hvis der kommer en smule vand på dugen.

Med LED lys kan du lave den hyggeligt stemning på højde med levende lys, men du undgår at skulle bekymre dig om brandfare, tænke på om der kommer stearin på bordet, osv.

Idéer til kreativ juleborddækning

Blandt vores idéer til juleborddækningen har vi nogle nye idéer til julebordet 2017, fx disse, som vi tror, du vil kunne lide:

Juletræ af kræmmerhus ovenpå et LED-fyrfadslys: lav smukke fyrfadstager (kun til LED fyrfadslys) af saml-selv kræmmerhuse vendt på hovedet. Papiret har små huller, hvor lyset vil skinne ud over juleborddækningen.
Lysestage af hvid terrakotta malet med guld og perlemor: Udsmyk din juleborddækning med kugleformede lysestager malet i dine favorit julefarver. Vi har malet dem i perlemor og guld, men du kan kombinere lige de farver, du foretrækker.

Disse er blot et par af vores idéer til at dække et smukt julebord. Blandt vores forslag til din juleborddækning finder du idéer til kreativ brug i borddækningen med træartikler, selvhærdende ler, papmaché, styropor, og mange, mange flere af dine kreative favoritter.
Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave en smuk og kreativ juleborddækning.