Hæklet julepynt og julestrik

Hæklet julepynt og julestrik

Vi har samlet inspiration til julepynt af den allerfineste slags, som du selv kan lave ved at hækle og strikke. Du får alle idéerne med vejledning og oversigt over de produkter, du skal bruge.

1 ) Udvalgte idéer

2) Uundværlige varer

3) Flere materialer

4) Alle idéerne


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

Sådan laver du hæklet julepynt og julestrik

Hvad skal der til for at komme i gang med at at lave hæklet julepynt og julestrik?

For at gøre det nemt for dig, har vi samlet alt det, du skal bruge, fx hæklenåle, strikkepinde, garn og fyld på denne side.
Så har du et godt overblik.

Brug vores gratis hækle- og strikkeopskrifter til julepynt til nemt at komme i gang med at hækle din egen julepynt eller strikke julepynt. Sammen med vores strikke og hækle julepynt opskrifter får du også overblik over, hvad du har brug for til at lave det forskellige julepynt.

Du kan følge vejledningerne trin-for-trin og slappe af med at lave julepynten. Eller du kan udfordre dig selv ved at bruge idéerne som udgangspunkt og lave dine helt egne udgaver.

 

Hæklet julepynt

Hvor meget hæklet julepynt har du i dit hjem?
Det er meget populært at hækle. Derfor synes vi også, du skal prøve at hækle dit eget julepynt.

Med vores idéer er du nemt i gang med at lave sød, nem og sjov hæklet julepynt - som du kan bruge som hyggelige julenørklerier.
Du kan fx lave disse ting: hæklede engle, hæklet julehjerte, hæklede nisser, hæklet juletræspynt og meget mere.
Brug dem på juletræet, i vindueskarmene eller måske som del af dit nisselandskab.

Du kan også prøve kræfter med XL kæmpegarn og lave din egen hæklede julesok til at hænge op. Når du laver den i XL kæmpegarn er du sikker på at den er stor nok til kalendergaver og adventsgaver – og så er der bare noget rigtig julet ved at have en julesok hængende som hæklet julepynt.

 

Strikket julepynt

Er du også vild med at strikke? Vi synes det er rigtig sjov - og særligt at strikke julepynt, og vi vil gerne dele vores begejstring med dig.

Når du laver julestrik kan du selv vælge om det skal være små, sjovt og overskuelige projekter, som du kan sidde og hygge dig med over et par aftener, eller du vil udfordre dig selv med nogle større strikkeprojekter. 

Du kan for eksempel strikke en nissehue eller en sød lille nisse.


Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave hæklet julepynt og julestrik.