FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Halv-perler

Varenummer:
28434

Halv-perler

Varenummer:
28434
30,95 DKK
På lager
3-5 hverdages levering

Små, fine selvklæbende halv-perler, som udstråler elegance og luksus.

Normalt er der ikke den store begejstring omkring en halv, når man kan få en hel, men det er der i hobbyuniverset. Her er halv-perler et sandt udsmykningsmirakel, som ikke skal undervurderes. På grund af deres flade bagside kan de med store lethed klistres på overflader, hvilket gør dem tæt på uundværlige for en ægte hobbyist. Hvad angår udsmykning er der ingen regler, det er blot at lade kreativiteten guide dig, når du bruger perlerne til enten scrapbooking, hjemmelavede kort, bordkort eller indbydelser. Dine hjemmelavede værker vil med ét få et mere elegant og luksuriøs udtryk, når du sætter de små halvperler på.

For hver perle du klistrer på, vil du med stor sikkerhed blive ramt af den afstressende ro og den dybe koncentration, som enhver hobbyist kender til. Når du til sidst står med invitationerne til brylluppet, konfirmationen eller fødselsdagen, kan du stolt se på det færdige resultat, der med perlerne har fået en strejf af elegance.

Specifikationer
Varenummer28434
BrandHappyMoments
Enhedstk.
Ean nummer5712854022095
Detailmængde 144 stk.
Indholdsmængde 144 stk.
diam. 5 mm
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.