Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Gold Line Pensler

Varenummer:
10750

Gold Line Pensler

Varenummer:
10750
1.613,00 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)

Indhold: 2 stk. rumopdelte depotkasser med 84 ass. flade og 84 ass. runde pensler.

Pensler med nylonhår og kort, lakeret skaft i træ. Topkvalitet pensel til både tyndt- og tyktflydende malinger, samt lim og lak.

Penslerne rengøres i lunken vand efter brug. Lad dem tørre liggende eller placer dem i en penselvasker med børsterne nedad.

Disse fantastiske pensler er både robuste, smidige, bløde og stærke på en gang. De findes i både flade og runde udgaver, som har hver deres fortrin. Fx: Goldline pensler med flade børster: Er både oplagt til maling af flader med fx hobbymaling, tekstilmaling m.m.. Men er også populære til maleri på malerlærred med tyktflydende akrylmaling eller til børnenes maleri med Skolemaling, samt til lakering og limning. Goldline pensler med runde børster: Er oplagt til arbejde med akvarelfarver i pans, flydende akvarelfarver, silkemaling, sminkefarver, men også velegnet til de mere tyktflydende malingstyper

Specifikationer
Varenummer10750
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167989852
nr. 1-22
Detailmængde 168 stk.
Indholdsmængde 168 stk.
Motiv/form runde + flade

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.