Gold Line Pensler

Varenummer:
10712

Gold Line Pensler

Varenummer:
10712
94,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Pensler med nylonhår og kort, lakeret skaft i træ. Topkvalitet pensel til både tyndt- og tyktflydende malinger, samt lim og lak.

Penslerne rengøres i lunken vand efter brug. Lad dem tørre liggende eller placer dem i en penselvasker med børsterne nedad.

Disse fantastiske pensler er både robuste, smidige, bløde og stærke på en gang. De findes i både flade og runde udgaver, som har hver deres fortrin. Fx: Goldline pensler med flade børster: Er både oplagt til maling af flader med fx hobbymaling, tekstilmaling m.m.. Men er også populære til maleri på malerlærred med tyktflydende akrylmaling eller til børnenes maleri med Skolemaling, samt til lakering og limning. Goldline pensler med runde børster: Er oplagt til arbejde med akvarelfarver i pans, flydende akvarelfarver, silkemaling, sminkefarver, men også velegnet til de mere tyktflydende malingstyper

Specifikationer
Varenummer10712
Enhedstk.
SæsonBasis
Composite characteristicsKendetegn: rund
Ean nummer5707167065327
nr. 12
Detailmængde 6 stk.
Indholdsmængde 6 stk.
B 5 mm
L 18,5 cm
Motiv/form

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.