Glass Color Transparent

Varenummer
31677
39,00 DKK
På lager
(2-4 dages levering)

Transparent vandbaseret maling til glas, porcelæn og terrakotta.Efter hærdning i ovn, tåler emnet opvask i hånden

Malingen påføres med en fast, blød pensel - eller duppes på med en skumstencil på et rent og fedtfri emne af fx.glas.Smør ikke for tykt lag på.Kombiner evt. med en konturtusch, hvor motiver tegnes op - og felterne efterfølgende udfyldes med den flydende maling. Lad emnet tørre til næste dag. Hærdning: Sæt det dekorerede emne i en forvarmet alm. ovn ( ikke varmluft eller damp ). ved 160 gr C i 30 min. Lad emnet afkøle på en rist.

Malingens transparens, gør den bl.a. populær til dekoration af fx lysglas og lanterner, samt emner, hvor det er en fordel, at dekorationen tåler mild opvask i hånden. Malingens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder særlig skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hosbåde voksne og børn

Specifikationer
Varenummer 31677
Farve Grøn
Enhed fl.
Sæson Basis
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 30 ml
Farve brilliantgrøn

Levering
Der vil normalt gå 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Mark image
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.