Glass Color Frost

1 Fl., 30 ml, Hvid
#31780
#31780
0% of 100
0
12
47,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 4 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Let transparent lak til glas, som bliver frostet og matteret efter tørring. Lakken kan også bruges som medie sammen med en anden farve. Når emnet er blevet hærdet i ovnen, kan det tåle opvask i hånden.

Dup speciallakken på et fedtfri og rengjort emne fx glas. Brug en skumstencil til at påføre ét lag, og lad det tørre i 4-6 timer. Hærd emnet ved at sætte det i forvarmet alm. ovn ved 160? i 30 min., og lad det køle af på en rist. Brug lakken som medie ved at tilsætte en anelse alm. transparent glasmaling, som også tåler varmehærdning. På den måde får du en pastelfarvet, frostet lak. Man kan også skifte mellem frostet lak og almindelig maling ved at benytte malertape, inden malingen duppes på. Fjern derefter tapen, inden lakken tørrer. Rengør værktøj i lunkent vand..

Dekorér lysglas, dekorative glas eller lanterner med flotte farver i et matteret look. Ved at bruge frostet lak kan du lave genbrugsglas om til flotte lanterner med mønstre, figurer eller citater. Du kan også lave små lysglas til hverdag og højtider. Vælg en flot farve og dekorér de rene glas først med maling og så med lakken. Du kan bruge lakken separat og give glasset en sneeffekt til jul. Placér lysglas og lanterner i vinduet for at skabe en flot effekt med solen. Lakken er ikke ridsefast, så det anbefales ikke at bruge den på drikkeglas.

Specifikationer
Varenummer31780
Enhedfl.
SæsonBasis
EAN5707167428351
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 30 ml
Farve hvid
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Glass Color Frost, hvid, 30 ml/ 1 fl.
Din bedømmelse
EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion. EUH210 Sikkerhedsdatablad kan på anmodning rekvireres. EUH211 Advarsel! Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge.
Sikkerhedsdatablad
Mark image
A-mærke - Produktet begrænser såvel miljøbelastning som sundhedsskadelige bivirkninger hos børn, unge og voksne. Produktet overholder gældende lovgivning samt skærpede krav fremsat af Fællesrådet For Formnings- og Hobbymaterialer.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.