Glass Color Frost

Varenummer:
31760

Glass Color Frost

Varenummer:
31760
230,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Let transparent lak til glas, som bliver frostet og matteret efter tørring. Lakken kan også bruges som medie sammen med en anden farve. Når emnet er blevet hærdet i ovnen, kan det tåle opvask i hånden.

Dup speciallakken på et fedtfri og rengjort emne fx glas. Brug en skumstencil til at påføre ét lag, og lad det tørre i 4-6 timer. Hærd emnet ved at sætte det i forvarmet alm. ovn ved 160? i 30 min., og lad det køle af på en rist. Brug lakken som medie ved at tilsætte en anelse alm. transparent glasmaling, som også tåler varmehærdning. På den måde får du en pastelfarvet, frostet lak. Man kan også skifte mellem frostet lak og almindelig maling ved at benytte malertape, inden malingen duppes på. Fjern derefter tapen, inden lakken tørrer. Rengør værktøj i lunkent vand..

Dekorér lysglas, dekorative glas eller lanterner med flotte farver i et matteret look. Ved at bruge frostet lak kan du lave genbrugsglas om til flotte lanterner med mønstre, figurer eller citater. Du kan også lave små lysglas til hverdag og højtider. Vælg en flot farve og dekorér de rene glas først med maling og så med lakken. Du kan bruge lakken separat og give glasset en sneeffekt til jul. Placér lysglas og lanterner i vinduet for at skabe en flot effekt med solen. Lakken er ikke ridsefast, så det anbefales ikke at bruge den på drikkeglas. Malingen har miljømærke A, så du kan føle dig tryg ved at bruge den. Malingen er også miljøvenlig og indeholder ikke skadelige stoffer for voksne og børn

Specifikationer
Varenummer31760
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167428276
Detailmængde 6 fl.
Indholdsmængde 30 ml
Farve blå;grøn;violet;rød;hvid;gul

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.