Glass Ceramic

Varenummer:
33359

Glass Ceramic

Varenummer:
33359
Tilbudspris 4,20 DKK Vejl. pris inkl. moms 41,95 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Semidækkende vandbaseret maling til glas, porcelæn, terrakotta og metal. Efter hærdning i ovn, tåler emnet opvask i hånden.

Påfør malingen med en fast, blød pensel, eller dup det på med en skumstencil på et rent, tørt og oliefrit emne fx porcelæn. Smør ikke for tykt et lag på, men kombinér evt. med en konturtusch, hvor motiver tegnes op med tusch og felterne fyldes ud med flydende maling. Lad emnet tørre til næste dag. Sæt det dekorerede emne i en forvarmet ovn (ikke varmluft eller damp) ved 160? i 30 minutter. Lad derefter emnet køle af på en rist..

Denne maling indeholder ekstra mange pigmenter, som gør den særlig intens i farverne, samtidig med at den er let transparent. Du kan trygt bruge malingen, da den har A-miljømærkning og hverken belaster miljøet eller har skadelige virkninger på voksne og børn

90%
Outlet
Specifikationer
Varenummer33359
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167039632
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 35 ml
Farve pink

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.