FRI FRAGT: Brug koden* FRI2021 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Glass Ceramic

Varenummer
33358
Tilbudspris 3,80 DKK Vejledende salgspris (inkl. moms) 38,00 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)
Skift variant

Semidækkende vandbaseret maling til glas, porcelæn, terrakotta og metal. Efter hærdning i ovn, tåler emnet opvask i hånden

Malingen påføres med en fast, blød pensel - eller duppes på med en skumstencil på et rent og fedtfri emne af fx. porcelæn.Smør ikke for tykt lag på. Kombiner evt. med en konturtsuch, hvor motiver tegnes op - og felterne efterfølgende fyldes ud med den flydende maling. Lad emnet tørre til næste dag. Hærdning: Sæt det dekorerede emne i en forvarmet alm. ovn ( ikke varmluft eller damp ) ved 160 gr C i 30 min. Lad emnet afkøle på en rist.

Denne maling indeholder ekstra mange pigmenter, som gør den særlig intens i farverne, samtidig med at den er let transparent. Malingens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder særlige skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både voksne og børn

Tilbud Badge
Specifikationer
Varenummer 33358
Farve Orange
Enhed fl.
Sæson Basis
Ean nummer 5707167039601
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 35 ml
Farve orange

Levering
Der vil normalt gå 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion. EUH211 Advarsel! Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge.
Sikkerhedsdatablad
Tilbud Badge
Mark image
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.