Glass Ceramic

Varenummer:
33366

Glass Ceramic

Varenummer:
33366

Dette produkt er desværre ikke tilgængeligt for privatkunder. Produktet kan være tilgængeligt for dig som B2B eller offentlig kunde, efter at du har logget ind. Har du brug for hjælp? Kontakt venligst vores kundeservice.

På lager
Levering er 3-5 hverdage

Semidækkende vandbaseret maling til glas, porcelæn, terrakotta og metal. Efter hærdning i ovn, tåler emnet opvask i hånden.

Påfør malingen med en fast, blød pensel, eller dup det på med en skumstencil på et rent, tørt og oliefrit emne fx porcelæn. Smør ikke for tykt et lag på, men kombinér evt. med en konturtusch, hvor motiver tegnes op med tusch og felterne fyldes ud med flydende maling. Lad emnet tørre til næste dag. Sæt det dekorerede emne i en forvarmet ovn (ikke varmluft eller damp) ved 160? i 30 minutter. Lad derefter emnet køle af på en rist.

Denne maling indeholder ekstra mange pigmenter, som gør den særlig intens i farverne, samtidig med at den er let transparent. Du kan trygt bruge malingen, da den har A-miljømærkning og hverken belaster miljøet eller har skadelige virkninger på voksne og børn

Outlet
Specifikationer
Varenummer33366
Enhedfl.
Ean nummer5712854205733
Salescontentqty 1 fl.
Salesqtyunit 35 ml

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.