Glas- og porcelænstusch

Varenummer:
31332

Glas- og porcelænstusch

Varenummer:
31332
465,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Heldækkende, vandbaseret tusch til både glas, porcelæn, mørk keramik og metal. Efter hærdning i ovn, tåler emnet mild maskinopvask.

Tuschen binder bedst på en ren, tør og fedtfri overflade. Ryst tuschen godt og tryk forsigtigt tuschens pumpespids op og ned, til farven løber til filtspidsen. For at undgå, at farven løber på lodrette flader, kan man med fordel tegner motiver op først med en konturtusch. Lad det færdigdekorerede emne tørre i 4 timer og sæt det i en kold, alm. ovn ( ikke varmluft eller damp ). Tænd ovnen på 160 °C. Efter 90 min. i ovnen er emnet hærdet. Lad det køle af i ovnen til den er kold.

Farverne er så dækkende, at de også kan bruges på sort keramik, samt til dekoration/tegninger ovenpå fx farvede glasmosaikker eller terrakotta, som forinden er malet med glasmaling. Tuschens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både voksne og børn

Specifikationer
Varenummer31332
Enhedstk.
Ean nummer5707167623657
cc_composite_opacityDækkevne: dækkende
Detailmængde 12 stk.
Indholdsmængde 12 stk.
streg 2-4 mm
Farve ass. farver

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.