Glas- og porcelænstusch

Varenummer:
31652

Glas- og porcelænstusch

Varenummer:
31652
164,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Semidækkende, vandbaseret tusch med fast filtspids til glas og porcelæn. Når emnet er blevet hærdet i ovnen, kan det tåle mild maskinvask.

Brug tuschen på en ren og fedtfri overflade af fx glas eller porcelæn. Farvelæg med regnbuens farver, tegn dine yndlingsfigurer eller skriv et citat med en flot skrift. Når emnet er færdiglavet, skal det tørre i 4 timer. Sæt det dekorerede emne ind i en kold ovn (ikke varmluft eller damp). Sæt temperaturen på 160? i hærd i 90 minutter. Lad emnet afkøle på en rist..

Lav flotte illustrationer på krus, skriv navn på dit eget eller dekorér porcelæn med flotte mønstre. Tuschens filtspids gør den nem at anvende for både børn og voksne. Tuschen er et godt valg til dig, som gerne vil vaske glas eller porcelæn op i opvaskemaskine. Efter hærdning tåler emnet milde programmer i opvaskemaskine. Brug tuschen på krus, glas, porcelæn m.m. Tuschen har miljømærke A, så den er miljøvenlig og giver ikke skadelige virkninger hos voksne og børn

Specifikationer
Varenummer31652
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167886229
cc_composite_opacityDækkevne: halvdækkende
Detailmængde 6 stk.
Indholdsmængde 6 stk.
streg 1-3 mm
Farve suppleringsfarver

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.