Glas- og porcelænstusch

Varenummer:
31334

Glas- og porcelænstusch

Varenummer:
31334
186,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Semidækkende vandbaseret tusch med pumpespids til glas og porcelæn. Efter varmehærdning i ovn, tåler emnet mild maskinopvask.

Tuschen binder bedst på en ren, tør og fedtfri overflade. Ryst tuschen godt og tryk forsigtigt tuschens pumpespids op og ned, til farven løber til filtspidsen. Lad det færdigdekorerede emne tørre i 8 timer og sæt det i en kold alm. ovn (ikke varmluft eller damp). Tænd ovnen på 230 gr C. Efter 40 minutter i ovnen er emnet hærdet. Lad det køle af i ovnen til den er kold..

Brug denne super populære tusch på transparente eller lyse emner, fx glas eller hvid porcelæn. (NB: Seriens hvide tusch kan desuden dække på mørk porcelæn). Efter varmehærdning er de flotte farver robuste og tåler dagligt brug

Specifikationer
Varenummer31334
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854372350
cc_composite_opacityDækkevne: halvdækkende
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 12 stk.
streg 1-2 mm
Farve ass. farver

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder 2-methyl-2H-isothiazol-3-one. Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.