Glas- og porcelænstusch

Varenummer:
31308

Glas- og porcelænstusch

Varenummer:
31308
43,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Transparent, vandbaseret tusch med glittereffekt og pumpespids til glas og porcelæn. Efter hærdning i ovn, tåler emnet mild maskinopvask.

Ryst tuschen godt, og tryk pumpespidsen forsigtigt op og ned, til farven løber til. Nu er tuschen klar til brug. Brug tuschen på en ren og fedtfri overflade af fx glas eller porcelæn. Farvelæg med regnbuens farver, tegn dine yndlingstegneseriefigurer eller skriv et citat med en flot skrift. Hvis der dekoreres på runde lodrette flader, kan det være en fordel at tegne omrids op med en konturtusch til glas og porcelæn, så glitterfarven ikke løber. Når emnet er færdiglavet, skal det tørre i 4 timer. Indsæt i kold ovn, og hærd det dekorerede emne i en forvarmet ovn (ikke varmluft eller damp) ved 160? i 90 minutter. Lad gerne emnet blive i ovnen under afkøling, inden det køler helt af på en rist..

Er du træt af, at folk stjæler dine krus, så skriv navn på dit eget og resten af familiens krus. Tuschens filtspids gør den nem at anvende for både børn og voksne. Tuschen er et godt valg til dig, som gerne vil vaske glas eller porcelæn op i opvaskemaskine. Efter hærdning tåler emnet milde programmer i opvaskemaskine. Brug tuschen på krus, lysglas, lanterner, glas eller i dekorér kanter på tallerkener, fade og skåle, hvor der ikke skæres med knive. Tuschen har miljømærke A, så den er miljøvenlig og giver ikke skadelige virkninger hos voksne og børn

Specifikationer
Varenummer31308
Enhedstk.
SæsonJul
Ean nummer5707167623053
cc_composite_opacityDækkevne: halvdækkende
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
Overfladefinish glitter
streg 2-4 mm
Farve lys grøn

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.