Glas- og porcelænskontur

Varenummer:
31315

Glas- og porcelænskontur

Varenummer:
31315
43,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Heldækkende vandbaseret konturtusch med pumpespids til optegning på glas, porcelæn, metal og keramik. Efter varmehærdning i ovn, tåler emnet mild maskinopvask.

Brug tuschen på en ren og fedtfri overflade af fx glas eller porcelæn. Farvelæg med regnbuens farver, skriv dine yndlingsjokes eller dekorér med et citat i en flot skrift. Når emnet er færdiglavet, skal det tørre i 4 timer. Hærd det dekorerede emne i en forvarmet ovn (ikke varmluft eller damp) ved 160? i 90 minutter. Lad det køle af i ovnen, til emnet er koldt..

Brug tuschen alene, som den er til en flot skrift eller doodletegninger på porcelæn og glas, eller brug den til optegning af motiver på lodrette flader, og fyld ud med farver. Den er også rigtig god til optegning af motiver på lodrette flader, hvor der efterfølgende fyldes ud med almindelig tusch eller maling til glas og porcelæn. Tuschens lidt fede konsistens, hindrer det i at flyde eller løbe på overfladen. Tuschen har miljømærke A, så den er miljøvenlig og giver ikke skadelige virkninger hos voksne og børn

Specifikationer
Varenummer31315
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167623251
cc_composite_opacityDækkevne: dækkende
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
streg 1-2 mm
Farve sølv

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.