Gipsgaze

Varenummer:
78911

Gipsgaze

Varenummer:
78911

Dette produkt er desværre ikke tilgængeligt for privatkunder. Produktet kan være tilgængeligt for dig som B2B eller offentlig kunde, efter at du har logget ind. Har du brug for hjælp? Kontakt venligst vores kundeservice.

På lager
Levering er 3-5 hverdage

Indhold: 40 rl. B: 5 cm, 20 rl. B: 7,5 cm, 20 rl. B: 10 cm.

Gipsgaze i rigtig god kvalitet. Afklippede stykker dyppes i vand og anvendes især til beklædning og modellering af og på overflader af fx metal, plast, styropor, trådnet m.m. Kan efterfølgende males eller lakeres.

Sådan gør du: Tag handsker på og læg plast eller voksdug på bordet. Start med at klippe gazen i mindre stykker, så den er klar til brug inden arbejdet går i gang. Den våde gipsgaze lægges ovenpå den valgte overflade og glattes med fingrene. Jo flere lag gaze, jo mere robust. Vær obs på, at den våde gipsgaze gør pap og andre sugende emner bløde, så beklæd pap med malertape forinden. Lad gipsgazen tørre helt til næste dag. Husk: Hvis der skal laves ansigtsmasker direkte på huden, bør man lægge et underlag af vaseline på huden, så den ikke irriteres.

Gipsgaze booster kreativiteten og legen med formgivning og fascinerer både børn og voksne. Resultatet kan være alt fra fine små skåle, skulpturer - masker eller afstøbning til væggen - eller ? Mulighederne spænder virkelig vidt. Gipsgazens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappekrav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne

Specifikationer
Varenummer78911
Enhedrl.
Ean nummer5707167961544
Detailmængde 80 rl.
Indholdsmængde 2.70 m

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.