Frida Kahlos Mexico - assemblagebilleder

Varenummer:
v16516

Frida Kahlos Mexico - assemblagebilleder

Varenummer:
v16516

Den mexicanske kunstner Frida Kahlo er blevet et forbillede pga. sin kunst, mod og styrke. Hendes berømte malerier afspejler hendes liv og forankring i mexicansk kultur. Hun fandt inspiration i indiansk kultur og den koloristiske mexicanske folkekunst, kendetegnet af stærke farver, mønstre og motiv-billeder med døden, symboliseret af skeletter og kranier. Med denne idé kan du tage eleverne med til dét Mexico, Frida Kahlo elskede så højt.

MÅLGRUPPE: Mellemtrinnet
Ideen er udviklet af kunstformidler lære Line Frøslev

Din tilpasning
Nyhed
Kreativ idé
Frida Kahlos Mexico - assemblagebilleder
Frida Kahlos Mexico - assemblagebilleder

På lager

8,78 DKK

Oversigt
  Nyhed
  Kreativ idé
  Sådan gør du
  1
  Find låg fra skotøjsæsker eller kopipapirkasser. Beklæd bunden af æskelåget med bølgepap i en flot farve.
  2
  Dekorer lågets indvendige sider med f.eks. ”flæser” og blomster i crepe eller silkepapir, eller med takker i karton eller bølgepap.
  3
  Klip ansigtet i bølgepap.
  4
  Klip de forskellige elementer, ansigtet er bygget op af, i bølgepap: Næse/snude, øjne, øjenlåg, kinder, øjenbryn, mund/læber osv. Fold bølgepappet så du klipper symmetrisk.
  5
  Lim lidt sammenkrøllet avispapir bag på ansigtet, så det får fylde/løftes, og lim det på bunden.
  6
  Lim evt. ”maskedele” på ansigtet (se pumaen) og lim derefter næse/snude på ansigtet. Løft næse/snude lidt forneden for at skabe dybde.
  7
  Skab dybde i øjnene ved først at lime pupillen på, derefter øverste øjenlåg, så nederste og til sidst øjenbryn. Brug overlap.
  8
  Lim resten af ansigtets detaljer på og pynt billedet med diverse blomster, knogledele, symboler, blade og dyr i silkepapir, bølgepap, karton og crepepapir.
  9
  Lad eleverne indfarve bølgepappet med dækfarve på malerrulle. Det fungerer ligeså fint som det indfarvede bølgepap.
  10
  Gå på opdagelse i Frida Kahlos stærke selvportrætter og undersøg, hvordan hun brugte symbolik og farver.
  11
  Se på den farvestrålende og fantasifulde mexicanske folkekunst, som er fuld af fantasi og magi, inden I selv laver Frida-portrætter.

  Specifikationer

  Den mexicanske kunstner Frida Kahlo er blevet et forbillede pga. sin kunst, mod og styrke. Hendes berømte malerier afspejler hendes liv og forankring i mexicansk kultur. Hun fandt inspiration i indiansk kultur og den koloristiske mexicanske folkekunst, kendetegnet af stærke farver, mønstre og motiv-billeder med døden, symboliseret af skeletter og kranier. Med denne idé kan du tage eleverne med til dét Mexico, Frida Kahlo elskede så højt. <BR> <BR>MÅLGRUPPE: Mellemtrinnet <BR>Ideen er udviklet af kunstformidler lære Line Frøslev

  Specifikationer
  Varenummerv16516

  Beskrivelse

  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.