Fransk ørekrog

Varenummer:
603020

Fransk ørekrog

Varenummer:
603020
28,25 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant
  • 10 Stk., L: 18 mm, Forsølvet
  • 100 Stk., L: 18 mm, Forsølvet

Ørebøjle i metal med øje til vedhæng, uden lås

Brug disse sølvfarvede kroge til at lave dine egne personlige øreringe. Sæt dine hjemmelavede kreationer på som vedhæng på ørekrogen, hvad end du har lavet dem af kæde, perler eller perlestave. Med en smykketang og evt. O-ringe kan du gøre det endnu lettere at få sat dine egne, flotte vedhæng på. Når vedhænget er sat på, kan øreringene frit stikkes i dine huller i ørerne uden lås.

Er du ved at falde om af ren begejstring, når nogle nævner hjemmelavede smykker? Så skal du måske i gang med at være din egen lille smykkedesigner, og i så fald kan du ikke undvære de klassiske ørekroge. De bliver simpelthen en obligatorisk del af din kreative smykkeskrin, da de kan dekoreres på et utal af måder. Udover at imponere venner og familie med dine seneste kreationer, får du de suveræne fordele ved at dyrke din kreativitet, nemlig roen og fordybelsen. Invitér din veninder, mor eller søster, så kan design af øreringe også nemt blive en hyggelig fællesaktivitet.

Specifikationer
Varenummer603020
FarveSølv
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167434857
Detailmængde 10 stk.
Indholdsmængde 10 stk.
L 18 mm
Farveforsølvet

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.