Fort af ispinde

Varenummer:
v13220

Fort af ispinde

Varenummer:
v13220

Fortet er et fæstningsværk, bygget af ispinde i tre størrelser, samlet med hobbylim. Der er lagt op til leg efter fri fantasi, når splitvimplerne vajrer, porten falder og udkigsposterne besættes af vagtsomt mandskab op og ned af stigen...

* Påkrævede felter

Kreativ idé
Sådan gør du
Guide step %d
1.
To lange ispinde lægges parallelt med 7 cm imellem. Stryg dem med lim og fastgør på tværs standardispinde - længden ud.
Guide step %d
2.
Gentag processen fra punkt 1, da der skal bruges fire vægge.
Guide step %d
3.
Med en hobbykniv skæres i den ene væg en port, der er ni pinde bred. OBS! Sørg for, at der er 5 pinde på hver side af porten.
Guide step %d
4.
For at skære helt igennem, skæres der på begge sider af væggen. Med forsigtighed skilles stykkerne ad.
Guide step %d
5.
To lange ispinde limes sammen til en tyk pind. I alt laves fire styk!
Guide step %d
6.
På to af væggene limes de fire tykke pinde, der skal bruges til fortets hjørner. To på hver væg - en i hver ende, lodret.
Guide step %d
7.
Lim stryges på langs af hjørnepindenes yderkant.
Guide step %d
8.
De to vægge med de fastgjorte hjørnepinde og lim fastgøres med de to sidste af fortets vægge, hvoraf den ene er tredelt med port og sidestykker.
Guide step %d
9.
De to sidestykker fastgøres i hver side. På begge sidestykker limes et stykke filt fast, nederst langs soklen og ind over porten, der er placeret i midten.
Guide step %d
10.
Porten har nu åbne-lukke-funktion.
Guide step %d
11.
En miniispind limes fast på tværs af alle fortets fire hjørner.
Guide step %d
12.
Af lange ispinde laves gangbroer til udkigsposter på tre af fortets fire sider. (Ikke portsiden) Brug fem ispinde pr. gangbrog og begynd med de to parallelle sider, hvor ispindenene limes fast. Afslut med den tværgående gangbro, modsat portsiden.
Guide step %d
13.
Lav en stige af to lange ispinde, lagt parallelt. På tværs limes miniispinde som trin.
Guide step %d
14.
I stof eller papir klippes fire aflange trekanter, der slidses med en saks i midten af den længste spids. Hver splitvimpel fastgøres med lim på alle fire hjørnepinde.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.