FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Forårskarton

Varenummer:
21430

Forårskarton

Varenummer:
21430
1.436,00 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant

Karton i friske farver, der sætter kulør på kreativiteten.

Når det klassiske hvide papirark bliver lidt for kedeligt, er farvet karton lige sagen. Måske mangler du noget, der kan sætte lidt ekstra kulør på skoleprojektet, eller noget der kan give forårsfornemmelser til dit næste krea-projekt. Kartonet kommer med en masse friske farver og en kvalitet, der gør det ideelt til både de store og små klippe klistre projekter. Hvad end det er små, gule påskekyllinger eller din interesse for hjemmelavede kort, kan kartonet limes sammen med alt fra limstift, skolelim og dobbeltklæbende tape. Med vores karton, der er produceret af 100% genbrugspapir, kan du trygt være kreativ, velvidende at produktet overholder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning.

På en gråvejrsdag giver det et smil på læben at kigge hen på vindueskarmens faste beboer, bestående af kulørte kartonfigurer i alverdens farver og former, som står og kukkelurer på alle, der går forbi. Det hjemmelavede kort, du lavede af det kraftige karton, var også et sandt hit hos din veninde, som ikke kan få nok af farver. Brug din kreativitet til at forvandle karton til dit helt eget farverige værk, som bliver en sand humørspreder hjemme hos dig selv, eller hos en du har kær.

Indhold: 300 ark A2, A3, A4, A5 og 600 ark A6

Specifikationer
Varenummer21430
FarveAssorterede farver
BrandColortime
Enhedass. ark
SæsonFastelavn
Ean nummer5707167863596
Papir størrelseA2, A3, A4, A5, A6
Gramvægt 180 g
Detailmængde 1800 ass. ark
Indholdsmængde 1800 ass. ark
Papirformat A2;A3;A4;A5;A6
Farveass. farver

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.