Fødselsdags invitationer

Fødselsdags invitationer

Start din fødselsdagsfest med at lave hjemmelavede fødselsdagsinvitationer, og vis dine gæster, hvor meget du glæder dig til at have dem med til din fest.
Her finder du masser af idéer og varer, som du kan bruge til at lave fødselsdagsinvitationer, der passer til din fest.
Så er det næsten, som om festen allerede er gået i gang.


2. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

Lav selv fødselsdagsinvitation

Skal du snart holde fødselsdagsfest?

Så imponér dine gæster med dine kreative evner og lav selv dine fødselsdagsinvitationer. Her på siden finder du masser af idéer til invitationer og kort, som du kan få inspiration fra, når du skal lave dine egne invitationer til fødselsdag. Alle idéerne har vejledninger, så du kan se, hvordan du laver dem, og du kan selv vælge farver og kombinere designs, så du er sikker på, at dine invitationer til din fødselsdag afspejler dig og den fest, du vil holde.

Der er masser af fordele ved selv at lave fødselsdagsinvitationer. Du kan fx:

  • Vælge design, pynt og farver
  • Sikre sammenhæng mellem invitationer og pynt
  • Udtrykke din kreativitet
  • Imponere gæsterne med dine evner
  • Hygge dig med projektet

Find alt du mangler til lav selv invitationer til fødselsdag

Du kan finde alt, du mangler for at komme i gang med indbydelser til din fødselsdag. Både idéer og varer er samlet på her på siden, så du bare skal vælge, hvad du har lyst til at lave og hvilke farver, du vil have. Varerne findes nemlig i mange forskellige farver.

Du kan finde kort med matchende kuverter, designpapir, stickers, småpynt, masking tape, rhinsten og dekonitter til at tilføre ekstra motiver og liv til dine invitationer til din fødselsdag. Der er også forskellige bånd til at lukke dine fødselsdagsindbydelser.

Du finder også dobbeltklæbende tape – et must, når du dekorerer fødselsdags invitationer – og mangler du værktøj, kan du også finde alt fra sakse til stansejern.

5 kreative idéer til en indbydelse til fødselsdag

Der er masser af muligheder for at lave unikke indbydelser til din fødselsdag, og her får du 5 konkrete idéer til fødselsdagsinvitationer:

Invitation med net og blomst i satinbånd er en kreativ fødselsdagsinvitation pyntet med bl.a. satinbånd, blomst og et stykke af en net bordløber.

Vil du gerne have plads til ønskelisten, så se på invitation, menukort og bordkort som servietring i rød og hvid, hvor fødselsdagsinvitationen har tre sider, så der er masser af plads til tekst.

Holder du fødselsdagsfest om sommeren eller kan du bare godt lide jordbær, så kan indbydelse pyntet med 3D jordbær af strukturpapir give dig inspiration til en sommerlig fødselsdagsinvitation.

Du kan også se på kort med quilling blomst og pynt, hvor kortet er pyntet med en blomst lavet med quilling-teknik.

Du kan også få inspiration til en festlig fødselsdagsinvitation ved at se på kort med kuvert pyntet med blå vimpler af strukturpapir.