Foam Clay Large

Varenummer:
780950

Foam Clay Large

Varenummer:
780950
110,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Selvhærdende modelleringsmateriale med store perler (Large). Er ideel til beklædning/modellering omkring div. emner. Foam Clay Large er optimal til at skabe 3D-effekter, når du kombinerer den med andre typer Foam Clay, der har perler i forskellige størrelser. Leveres i praktiske, lufttætte dåser, som bør anvendes til opbevaring. Hold altid låget på.

Ved evt. udtørring tilsættes lidt vand. Foam Clay Large er oplagt at kombinere med andre Foam Clay typer for sjove og kreative effekter..

Foam Clay Large hæfter på mange former for sugende overflader og materialer og er derfor ideel til beklædning af fx træfigurer, terrakotta, papmache og lign

Specifikationer
Varenummer780950
BrandFoam Clay
Enhedds.
SæsonBasis
Ean nummer5712854405829
Detailmængde 8 ds.
Indholdsmængde 20 g
Farve blå;grøn;grå;orange;lilla;rød;hvid;gul

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.