Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Foam Clay Extra Large

Varenummer:
780940

Foam Clay Extra Large

Varenummer:
780940
105,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Selvhærdende modelleringsmateriale med ekstra store perler (Extra Large). Er ideel til beklædning/modellering omkring div. emner. Foam Clay Extra Large er optimal til at skabe 3D-effekter, når du kombinerer den med andre typer Foam Clay, der har perler i forskellige størrelser. Leveres i praktiske, lufttætte dåser, som bør anvendes til opbevaring. Hold altid låget på

Ved evt. udtørring tilsættes lidt vand. Foam Clay Extra Large er oplagt at kombinere med andre Foam Clay typer for sjove og kreative effekter.

Foam Clay Extra Large hæfter på mange former for sugende overflader og materialer og er derfor ideel til beklædning af fx træfigurer, terrakotta, papmache og lign

Specifikationer
Varenummer780940
FarveAssorterede farver
BrandFoamClay
Enhedds.
SæsonBasis
Ean nummer5712854405782
Detailmængde 5 ds.
Indholdsmængde 25 g
Farvepastel blå;pastel grøn;pastel rød;hvid;pastel gul

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.